• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fenerbahče naciljao Trinkijerija, moguć razlaz sa Kokoškovom: Poslije poraza od Vase i Efesa selektor Srbije u problemu!

Autor Dragan Šutvić

Poslije samo godinu dana na čelu Fenera mogao bi da ostane bez angažmana.

 fenerbahče kokoškov trinkijeri Izvor: MN PRESS

Vasilije Micić je sa Efesom počistio Fenerbahče u finalu prvenstva Turske, a taj rezultat bi mogao da košta posla Igora Kokoškova. 

Selektor reprezentacije Srbije je na početku ove sezone potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Istanbula, ali kako navodi "Sportando" njegov posao je poslije završetka prve sezone na čelu tima pod znakom pitanja. 

Možda će vas zanimati

Uprava kluba će tek odlučiti u narednom periodu da li će nastaviti saradnju sa srpskim stručnjakom, dok Kokoškov uskoro dolazi u Beograd gdje će sa sjajnim timom Srbije igrati kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. 

Kako navodi isti izvor situacija sa Kokoškovom je razlog što bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri odugovlači sa potpisivanjem novog ugovora sa Bajernom, pošto je on prvi izbor Fenera u slučaju raskida saradnje sa Kokoškovom. 

Selektor Srbije je loše počeo sezonu, ali je od dolaska Marka Gudurića u tim ekipa proigrala sjajno i uspjela ogromnom serijom pobjeda da se plasira u četvrtfinale Evrolige.

Tu su ispali od CSKA, ali su Kokoškov i veliki broj ključnih igrača bili van te serije jer su se zarazili virusom korona. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC