• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Talentovani košarkaš iz Vizure i mladi reprezentativac Srbije stigao u Igokeu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Igokea dovela I pojačanje za omladinske selekcije.

 igokea ognjen radošić transfer vizura Izvor: Igokea/ Nenad Vuruna

Ekipa iz Aleksandrovca radi punom parom na ljetnoj pauzi. Poslije nekoliko pojačanja za seniorsku ekipu Igokea je pojačala I omladinske kategorije dovođenjem mladog Ognjena Radošića iz beogradske Vizure.

"Ognjen Radošić, košarkaš iz Beograda, rođen 2006.godine, visok 196 cm potpisao je ugovor sa našim klubom, a kod nas stiže iz KK Vizura. Prije toga je nastupao za KK Beko. Ognjen Radošić je naš klub prepoznao kao pravu sredinu za svoj dalji košarkaški razvoj i usavršavanje", saopštili su iz Igokee navodeći da je Radošić jedan od najvećih talenata u svojoj generaciji i reprezentativac Srbije u svom uzrastu.

"Drago mi je što sam ovdje u Laktašima i što mogu da potpišem za Igokeu. Njihov rad i igre pratim već duži vremenski period i siguran sam da je ovo prava košarkaška sredina za mene. Učiniću sve da budem svaki dan sve bolji i da napredujem u svim segmentima, te da ostvarimo što bolje rezultate u svim takmičarskim kategorijama. Siguran sam da ćemo i klub i ja rasti u narednom periodu", izjavio je Radošić.

Darko Trkulja, koordinator mlađih sekcija Igokee rekao je da je ovaj klub već duže vrijeme pratio ovog igrača.

"Duži period pratimo Ognjena, negove igre i nastupe u selekcijama Vizure. Sigurni smo da je on jedan od najvećih talenata u svom godištu i drago nam je da će u narednom periodu biti dio našeg tima. Sigurno će biti jedan od igrača koji će biti u fokusu evropskih košarkaških velikana zato što mu se predviđa velika karijera. Mi smo sigurni u njegov talenat, a još smo sigurniji da ćemo mu dati adekvatan rad, s kojim će uspjeti da ostvari svoj potencijal . Ovo je sigurno jedan od najbitnijih transfera u istoriji Igokee obzirom da je ovo prvi igrač koji iz Srbije dolazi u košarkaški klub Igokea i uopšte iz Srbije dolazi u Banja Luku i Laktaše i na ove prostore. Mi činimo sve kako bi svoj nivo rada doveli na nivo najvećih evropskih klubova i zato nas raduje što je Ognjen prepoznao naš rad i kvalitet i odlučio da Laktaši budu njegova naredna stanica u karijeri. Ja se nadam da će ovdje da ostane sigurno 10 godina i da će da bude prvotimac u našem klubu", rekao je Trkulja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC