• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠESTA LIČNA: Pozdravi iz pustinje - o NBA finalu sa Edinom i Koletom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U novoj epizodi podkasta "Šesta lična" gost Miloša Jovanovića bio je tandem Arene Sport - Edin Avdić i Nenad Kostić sa lica mjesta.

 kole i edin u šestoj ličnoj o nba finalu Izvor: MONDO

U Beogradu je trenutno prava tropska vrelina, kakvoj bi i Nik Sloter pozavidio. Ali ništa slabije nije ni u pustinji Arizone, gdje je upravo završen prvi čin u ovogodišnjem NBA finalu - Sansi Montija Vilijamsa poveli su sa 2-0 poslije dvije utakmice, a na licu mjesta bili su naravno Edin Avdić i Nenad Kostić.

Kako je Miloš opravdano spriječen da im se priključi na licu mjesta, desetu, pretposljednju epizodu NBA specijala odrađujemo virtuelno. Edin i Kole, po prvi put zajedno na NBA finalu, prepričavaju kako to izgleda pratiti sa lica mjesta - atmosfera, navijanje, i sve što uz to ide.

Možda će vas zanimati

Kao što ste dosad imali priliku da vidite i čitate, Atlanta nije uspjela da materijalizuje „Janisa manjka“, pa je u finale sa Istoka otišao Milvoki. Kada su posljednji put Jeleni igrali finale, na centru je igrao izvjesni Lu Elsindor - otad je prošlo skoro pa pedeset godina, i naravno da su svi u gradu koji je poznat po pivu i kobasicama željni novih uspjeha.

Sa druge strane, o Finiksu već sve ionako znate, a i ono što ne znate, imali ste priliku da vidite u prva dva meča finalne serije. Predvođeni osovinom Pol-Buker-Ejton, „Sunca“ prže sved sobom - relativno lako su došli do velikog vođstva od 2-0, koje se u finalima rijetko istopi. Mada, sjetite se samo Dalasa i Majamija iz 2006...svašta tu još može da se izdešava.

Edin, Kole i Miloš se bave malo košarkom, a malo, bogami, i popularnim TMZ segmentom. Sezona je pred krajem, pa treba i popuniti nekako vrijeme pričom o nekim drugima stvarima, a ne samo analizom...

Uživajte još malo, pa raspust!

Pogledajte...

Ili poslušajte na SoundCloud platformi...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC