• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbio Karija, Lebrona i Janisa, ostaje sa Bogdanom: Klipersi ga se odrekli, htio da se penzioniše, sad juri titulu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije dramatične sezone sa Atlantom na kraju je odlučio, igraće još godinu dana u tandemu sa Bogdanom Bogdanovićem!

 Lu-Vilijams-potpisao-novi-ugovor-sa-Atlantom Izvor: Profimedia

Atlanta Hoksi su krenuli sezonu jako loše, imali su mnogo povreda, ali otkako je Nejt Mekmilan sjeo na klupu sve se promijenilo. Stigli su do finala Istoka, a jedan od igrača koji su "povuklI" kada nije bilo Treja Janga bio je i veteran Lu Vilijams. 

Trostruki dobitnik nagrade za najboljeg šestog igrača lige na kraju je završio sezonu sa prosjekom od 11,3 poena, 3,4 asistencije i 2,1 skoka po meču i ne planira da završava karijeru u 34. godini. 

Nakon što je praktično otjeran iz Los Anđeles Klipersa u martu 2021. godine istakao je da je razmišljao o povlačenju, ali su ga dobre igre Hoksa natjerale da produži svoju već impresivnu karijeru. 

Sjajan doprinos sa klupe donio mu je mnogo ponuda, pa su tako za njega bili zainteresovani timovi koji jure titulu. Htjeli su ga Los Anđeles Lejkersi, Golden Stejt Voriorsi i šampioni MIlvoki Baksi, ali on je odlučio da ostane u Atlanti. 

Potpisao je jednogodišnji ugovor vrijedan 5.000.000 dolara i on će i naredne sezone biti pomoć Treju Jangu, Bogdanu Bogdanoviću i Kevinu Huerteru od kojih se očekuje da budu starteri na bekovskim pozicijama u Atlanti. 

Vilijams je NBA kairjeru počeo davne 2005. godine u Filadelfiji, a do sada je u karijeri nastupao i za Atlantu, Toronto, oba tima iz Los Anđelesa i Hjuston. 

Atlanta koja je prošle sezone stigla do polufinala sa svojim mladim timom već je produžila ugovore sa nekim od nosilaca igre poput Džona Kolinsa i naredne sezone će poslije finala Istoka željeti da ode bar korak dalje. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC