• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Raskida sa drim-timom zbog Lejkersa i Lebrona: Seli se na drugi kraj SAD - hoće prsten u Los Anđelesu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Godinama igrao za gradskog rivala, a sada dolazi u preiskusnu ekipu Lejkersa.

 Deandre-Dzordan-prelazi-u-Los-Andjeles-Lejkerse-iz-Bruklin-Netsa Izvor: Profimedia

Svjestan je Lebron Džejms da nema još mnogo šansi za stizanje do NBA titule, pa nakon neuspješnog pokušaja prethodne sezone pravi novi sjajan tim oko sebe. Los Anđeles Lejkersi biće u narednoj sezoni NBA lige izuzetno iskusni, a jedno baš takvo pojačanje moglo bi da stigne iz Bruklina.

Deandre Džordan (33), koji je bio dio Drim-tima u Netsima, sada pregovara o raskidu saradnje, odnosno izlaska iz ugovora koji ima sa tom franšizom. Ukoliko uspije u tome, kao slobodan agent potpisaće za Lejkerse!

Džordan ima još dvije godine ugovora sa Bruklin Netsima i tokom njih bi trebalo da zaradi nešto manje od 20 miliona dolara. Spreman je da saradnja bude prekinuta, a da on novi ugovor potpiše na drugom kraju Amerike.

Informacije o još jednoj potencijalnoj bombi prenio je pouzdani ''Atletik'', a djeluje da je nekadašnji košarkaš Klipersa sve bliži oblačenju dresa gradskog rivala. On je upravo u Los Anđelesu proveo najveći dio svoje karijere, pošto je za Kliperse igrao od 2008. do 2018. godine.

Jednu sezonu proveo je u Dalasu, kratko bio član Njujork Niksa, a od 2019. godine bio je član Bruklina. Ipak, djeluje da je sada došlo vrijeme da se učesnik Ol-stara iz 2017. godine vrati u svoj grad.

Pred Džordanom je njegova 14. sezona u najjačoj ligi na svijetu i kao i ostala pojačanja Lejkersa donosi ogromno iskustvo. Podsjećamo, u tim su već stigla imena poput Rasela Vestbruka i Karmela Entonija, a očekuje se i Ražon Rondo, koji je svojevremeno vrijeđao Lebrona Džejmsa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC