• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pakuj se, sada će te otjerati u Budimpeštu! NBA as sa PIŠTOLJEM se oglasio - ne smiješ tako na Lebrona, gotov si! (FOTO)

Nekadašnji košarkaš, poznat po problemima koje je pravio van terena, obratio se mladom igraču Detroita koji je napao Lebrona Džejmsa prošle noći.

 gilbert arenas poruka za ajzeu stjuarta nakon sukoba se lebronom džejmsom Izvor: Profimedia

Mladi košarkaš Detroita Ajzeja Stjuart (20) zaletio se prošle noći na Lebrona Džejmsa sa namjerom da se fizički obračuna nakon što ga je "kralj" snažno udario po licu.

Dok je curila krv sa njegovog čela i lica, Stjuart je u naletima pokušavao da dođe do Džejmsa i Vestbruka, a na tom putu su ga čuvali njegovi saigrači, treneri, članovi stručnog štaba...

Poslije haosa, oglasio se i nekadašnji Ol-star igrač Gilbert Arenas i poslao je poruku Stjuartu. A, ako neko zna nešto o incidentima u NBA, to je Arenas, jer je u sezoni 2009/10 bio suspendovan zbog unošenja pištolja u svlačionicu i naoružan se raspravljao sa saigračem o kockarskim dugovima.

"Hej brate, samo ću da budem realan s tobom. Pakuj sva svoja sranja, ubaci i zimsku jaknu i cipele jer ćeš da budeš trejdovan u Budimpeštu ili negdje slično. Ne znam koliko krvi da imaš u oku, ne možeš da se tako zalijećeš na 'kralja' pred TV kamerama. Sto odsto ćeš biti testiran na doping, samo da budu sigurni da taj bijes nema veze sa drogom", napisao je on.

"Vjerovatno nisi čitao šta piše u pravilima o pokušajima tuče u NBA ligi, ali ne napadaš Lebrona Džejmsa i Kevina Durenta nikad. Pod dva, ne napadaš ni Stefa Karija i Kleja Tompsona. Ako kreneš na njih, gotov si. Pod tri, samo dva tima na koja možeš da kreneš pesnicama su ona gdje su Radžon Rondo i Kris Pol. Pod četiri, čekaj dok te okruže saigrači, a onda se ponašaj 'mangupski' (zbog publike) i prodaj to što radiš kao da je 'WWE'. To je to, srećno moj momče".

"OVO JE GORE OD ONOGA ŠTO SAM JA URADIO"

Arenas je kratko podsjetio i na svoj slučaj.

"P.S. Ovo je teže nego ona situacija sa pištoljem u svlačionici. Neko će reći da je ovo pokušaj ubistva i jedino što sada može da te sačuva je da Majkl Džordan pusti 11. epizodu 'Posljednjeg plesa' i da izbaci sve scene sa Skotijem Pipenom ili da Vanesa Brajant (supruga Kobija Brajanta) izbaci seriju o posljednjoj Kobijevoj sezoni. Ako misliš da se*em, idi pitaj Enesa Kantera, on se previše primakao Lebronu u sezoni 2016/17 i turski predsjednik od tada juri da ga uhvati".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC