• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šjor Boža želja Barselone

Božidar Maljković "želja" je Barselone, tvrdi španski sportski dnevnik "Sport".

 Šjor Boža želja Barselone  Izvor: MONDO

Španski list navodi da je, nakon što je Etore Mesina odbio da preuzme kormilo katalonskog kluba, srpski košarkaški trener glavni kandidat za budućeg prvog stručnjaka Barselone.

Maljković je krajem prošlog meseca na Fajnal foru NLB lige u Ljubljani izjavio da je trener profesionalac i da bi vodio svaki klub koji mu ponudi dobre uslove. "Šjor Boža" je tada istakao da sledeće godine planira da se vrati u Srbiju, ali da to ne znači i da će po svaku cenu preuzeti neki od ovdašnjih klubova.

Za mesto na klupi Barseone, kako navodi španski "Sport", pored Maljkovića ima još nekoliko kandidata. Jedan od njih je svakako i Svetislav Pešić.

Popularni Kari pod čijom je selektorskom palicom reprezentacija Srbije i Crne Gore osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2001. u Istanbulu i titulu svetskog prvaka godinu dana kasnije u Indijanapolisu, naglasio je da je do sada dobijao mnoge nezvanične pozive za povratak u Barselonu.

"Ljudi me zovu i uveravaju da sam ja jedan od kandidata za mesto prvog trenera u Barseloni, ali me do sada još niko iz kluba nije zvao. Ne znam, možda će se kontakt uskoro ostvariti", rekao je Pešić "El Mundo Deportivu".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC