• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MVP Superboula igra bolje košarku nego američki fudbal? Jednom čuvao Ol-Stara i sveo ga na 4 poena za poluvrijeme! VIDEO

Autor Dragan Šutvić

Kuper Kap - čovjek sa hiljadu talenata!

 mvp superboula bolje igra košarku Izvor: Profimedia

Vidjeli smo sjajan Superbol u Los Anđelesu, a na kraju je Lombardi trofej ostao na istom stadionu! Metju Steford je bacao pasove, a kada je bilo najkritičnije hvatao ih je Kuper Kap!

Sjajni vajd risiver koji je odigrao možda i najbolju sezonu u istoriji NFL-a kada su vajd risiveri u pitanju, a na kraju je proglašen za MVP-a Superbola. 

Možda će vas zanimati

Tako se nastavila njegova nevjerovatna priča, pošto do dolaska u NFL nije predviđana velika budućnost za njega. Kada je završio srednju školu uopšte nije imao ponude za koledž, a zanimljivo je da je kao srednjoškolac bolje igrao košarku! 

Nastupao je kao bek, a bio je ubjedljivo najbolji igrač "Pirata", tima svoje srednje škole. U jednoj sezoni ih je čak doveo do finalnog turnira, a tada je nastupio protiv Zeka Lavina.

Jedan od najboljih NBA bekova današnjice i Ol-Star igrač imao je direktan duel sa Kapom i u prvom poluvremenu ga je vajd risiver Remsa potpuno nadigrao! 

Lavin je dao samo četiri poena, ali je bio boji u drugom poluvremenu, pa je na kraju završio meč sa 20 poena, samo poenom više od Kapa!

Pročitajte i ovo:

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC