• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron se vraća kući? Prvi put je progovorio o tome!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovaj povratak bi zatresao čitavu ligu

 lebron džejms vraća se u klivlend Izvor: Profimedia

Čim je Lebron Džejms (37) stigao na Ol-star vikend u Klivlend, neizbježno je nametnuto pitanje - da li će se vratiti u Kavalirse, da u svom prvom timu završi karijeru?

Sve je "zapalila" izjava da Lebron to ne isključuje i da bi mogao da opet obuče dres tima u kojem je 2003. počeo karijeru i u kojem je ispisao istoriju, donijevši 2016. godine u grad decenijama čekanu titulu.

Možda će vas zanimati

"Nisu zatvorena vrata da se to dogodi", rekao je Džejms za "Atletik". "Ne kažem da ću da se vratim i da igram, ne znam. Ne znam šta mi donosi budućnost. Čak ne znam ni kada sam slobodan igrač", rekao je lider Lejkersa.

Lebron, naravno, zna da će biti potpuno slobodan da bira tim poslije sljedeće sezone, jer ima ugovor sa Lejkersima na još godinu dana. U Los Anđeles se preselio 2018. i tamo osvojio titulu, ali trenutno Klivlend ima bolji tim od Lejkersa, koji će se teško "sastaviti" i naredne sezone poslije ovogodišnjeg debakla sa dovođenjem niza veterana koji ne mogu da se sklope u šampionski tim.

Od njegovog odlaska, Kavalirsi su prošli težak put, ali je generalni menadžer Kobi Altman napravio jedan od najboljih timova u ligi, koji sada ima skor 35-23. Djeluje da je potrebno samo da budu strpljivi i da će Darijus Garlant i Džaret Alen da donose još veće radosti navijačima u sljedećim godinama.

"Mislim da su Kobi i ti momci napravili nevjerovatan posao na draftu i u trejdovima. Mislim da je Alen sjajno pojačanje. Očigledno je i to da je Garkland igrač za velika djela. A, mislim i da je uloga Kevina Lava trenutno takva da 'podiže' te igrače, kao veteran koji je spreman da se žrtvuje, koji ima titulu i koji ulazi sa klupe. Ništa me ne iznenađuje od dobrih stvari koje trenutno rade", rekao je Lebron.

Lebron će na ljeto napuniti 38 godina, ove sezone postiže 29 poena uz osam skokova i 6,5 asistencija u prosjeku i ne djeluje da će uskoro "zastati", već da će istrajati u planu da dočeka da igra sa sinom Bronijem u NBA ligi.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC