• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neko treba da pogleda taj video"! Željko Obradović podigao ton: Vodićemo računa o tome ubuduće!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Partizana govorio je o kadrovskim problemima i povredama svojih prvotimaca.

 Zeljko-Obradovic-o-povredama-Smailagica-i-Lesora Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Željko Obradović ostao je poslije finala Kupa Radivoja Koraća na terenu kako bi čestitao Crvenoj zvezdi na pobjedi, a onda je na konferenciji za medije analizirao meč.

On je govorio i o problemima koje je pred ovo finale imao njegov tim, prije svega o povredama Zagorca, Lesora, ali i Alena Smailagića, koji je povrijeđen na početku polufinala Kupa protiv FMP-a.

"Smailagić je trebalo da bude bitan igrač, kada smo u ponedjeljak krenuli sa treninzima slika je bila drugačija. Imali smo ideju, znali smo da bi to trebalo da bude meč sa Zvezdom", rekao je on.

Napomenuo je da bi trebalo bolje da se pogleda situacija u kojoj se u meču sa FMP-om njegov visoki igrač povrijedio u duelu sa najboljim igračem FMP-a Brajsom Džonsom.

"Ušli smo u probleme. Zagorac bez treninga sedam dana, Lesor pet dana, Smailagić se povrijedio. Kako se povrijedio, neko treba da pogleda daj video. To je veoma očigledno kako se povrijedio. Kako se desilo da igraču večeras bude polomljen nos i da se tretira normalno. Povešćemo računa o tome u budućnosti", rekao je Obradović.

Poeni iz tranzicije nisu dolazili za crno-bijele u ovom finalu, a trofejni stručnjak dio tog problema vidi i u odsustvu Smailagića. 

"U pravu ste, nismo imali tranziciju, razlog toga nije Smailagić. Otvorili smo meč slabo, odbrambeno je izgledalo dobro. Zvezda je dala neke lake koševe u tranziciji i to je problem. Zvezda je izuzetno iskusna, bila je utakmica takva. Čestitam im na svemu što su uradili", završio je Obradović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC