• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se najskuplji otkaz u NBA - Vestbruk "pljačka" Lejkerse: Uzeće nevjerovatnu sumu, bez odigranog minuta!

Autor Haris Krhalić

Već im je uzeo ogroman novac i to jednostavno nije upalilo, a za otkaz Raselu Vestbruku Lejkersi će morati "debelo" da plate.

 Rasel Vestrbuk ugovor sa Lejkersima Izvor: Profimedia

Supertim Los Anđeles Lejkersa se potpuno raspao. Ekipa veterana okupljena oko Lebrona Džejmsa nije uspjela da uđe ni u plej-in i sada uprava razmišlja kako da razdrma tim za narednu sezonu. 

A prva "meta" je Rasel Vestbruk! Plejmejker koji je ove sezone prosečno bilježio 18,5 poena, 7,4 skokova i 7,1 asistenciju po meču je daleko od nekadašnje forme, a naredne sezone će imati jedan od najvećih ugovora u NBA. On ima "igračku opciju" što znači da je samo na njemu da odluči da li će potpisati produženje ugovora na još godinu dana.

Ukoliko to odluči, a sasvim sigurno hoće, Lejkersi će za narednu sezonu morati da mu isplate 47.000.000 dolara! Uprava to nikako ne želi i sada je plan da ga otpuste, kako bi iskoristili "streč" opciju. To znači da mu ne bi odmah isplatili taj novac, već bi produžili isplatu na tri sezone, po otprilike 15.000.000 godišnje. 

Tako bi se ostavilo prostora da potpišu novi ugovor sa Malikom Monkom koji se pokazao ove sezone, ali i da se dodatno pojačaju slobodnim agentima na ljeto.

Ove sezone Vestbruk im je već uzeo 44.000.000 dolara, tako da ukupna cijena od preko 90.000.000 zaista na kraju ispada preskupa za Lejkerse. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC