• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majkl Džordan pomaže Lebronu Džejmsu - uzeće čovjeka koji nikome ne treba!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Los Anđeles Lejkersi neće imati mnogo boljih prilika za trejd od ove.

 Majkl Džordan uzima Rasela Vestbruka iz Lejkersa Izvor: Profimedia

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa nisu stigli do doigravanja u NBA ligi ove sezone, a to bi moglo da napravi velike probleme čitavoj franšizi. Ekipa je izuzetno stara, u njoj nema mnogo materijala za trejdovanje, a Lebronu su potrebni bolji saigrači kako bi još jednom napao titulu.

Da bi se to desilo, možda je neophodno da tim u narednim mjesecima trejduje Rasela Vestbruka. Iako organizator igre nije odigrao sezonu na vrhunskom nivou, za njega postoji jedan zainteresovan tim. Majkl Džordan bi mogao da pozove Vestbruka u Hornetse i tako pomogne Lejkersima da se riješe igrača koji je igrao ispod očekivanja.

Plejmejker nije oduševio tokom prve sezone, imao je i neke neobične izjave nakon što su Lejkersi razočarali, a pitanje je da li Džejms želi da mu i naredne sezone bude saigrač.

Los Anđeles Lejkersi se pred početak nove sezone ponovo proći kroz građenje tima, ali tek nakon što na klupu sjedne novi trener. Frank Vogel je dobio otkaz nakon sezone koja je razočarala, a novi šef u Lejkersima mogao bi da bude čovjek koji već osam godina nigdje ne radi. Naravno, i sljedeći trener pitaće se oko Raselovog ostanka u ekipi, ali ukoliko Lebron odluči...

Poznato je da prethodnih godina Lebron Džejms ima ogroman uticaj na biranje saigrača u ekipi, pa bi Majkl Džordan mogao da zaigra i na tu kartu. Ostaje da se vidi šta su Šarlot Hornetsi spremni da ponude za beka koji je svojevremeno bio "kralj tripl-dabla" i čovjek koji na terenu radi apsolutno sve.

Za sada, priča se da bi u trejdu mogao da se nađe Gordon Hejvord, nekadašnji igrač Jute i Bostona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC