• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za smrt poznatog fudbalera krivi rođaci? Pretukli ga, bio u komi, doktori htjeli da mu amputiraju nogu!

Autor Haris Krhalić

Holandski mediji iznose nove detalje o potencijalnim uzrocima o smrti Žodija Lukokija.

 Za smrt fudbalera Ajaksa krivi rođaci Izvor: Profimedia/Orange Pictures/Instagram/screenshot/jlukoki

Ne prestaju da stižu šokantne vijesti iz Holandije. Fudbalski svijet ostao je u šoku u ponedjeljak, kada je stigla informacija da je nekadašnji fudbaler Ajaksa i Tventea Žodi Lukoki preminuo u 30. godini.

Sada su se pojavili prvi detalji potencijalnih uzroka smrti fudbalera, a sumnja se da se sve desilo poslije incidenta na porodičnoj proslavi!

Policija centralne Holandije započela je istragu o incidentu koji bi mogao da bude povezan sa smrću 29-godišnjeg fudbalera. Holandski "Het Parol" piše da je bivši igrač Ajaksa preminuo od "posljedica zlostavljanja" od strane članova porodice

Pomenuti holandski list ide toliko daleko da čak otkrivaju da je Lukoki bio pretučen od strane dva rođaka i prijatelja i da je od tada pretrpio ozbiljne povrede koljena i glave. Navodi se da se sve dogodilo u Almereu, na porodičnoj proslavi.

On je otišao u bolnicu, a doktori su otkrili da njegova noga mora da bude amputirana zbog infekcije i nedostatka kiseonika. Prema izvoru holandskog lista, Lukoki je privremeno bio držan u komi zbog velike operacije, ali je u ponedjeljak oko šest ujutro preminuo od posljedica srčanog udara malo prije nego što je noga trebalo da mu bude amputirana

Policija je potvrdila listu da je istraga pokrenuta, ali portparol policije nije mogao da potvrdi o čemu se tačno radi.

"Sprovodimo istragu o prošlonedjeljnom incidentu u Flevolandu, u koji je Lukoki bio umješan. Provjeravamo da li bi to moglo da bude povezano sa njegovom smrću", navedeno je iz policije centralne Holandije.

U ponedeljak, kada su se pojavile informacije o Lukokijevoj smrti, nije bilo nikakvih potvrda o tome koji su uzroci tog nemilog događaja.

"Ne znamo uzroke smrti. Porodica je u šoku i svi su tužni. Žodi je bio jako srećan momak i gotovo da se bio oporavio od svoje povrede", rekao je Lukokijev agent Meno Grenveld. Lukoki je počeo karijeru u Ajaksu, a nosio je i dresove Kambura, Cvolea, Ludogoreca, turske Malatije, i na kraju Tventea. Sa klubom iz Enšedea je nedavno i raskinuo ugovor.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC