• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić ljut poslije poraza - taj podatak mi bode oči! Trener Zvezde je prvo to vidio: Ovoga nije bilo ni u Evroligi!

Autor Haris Krhalić

Dejan Radonjić je imao šta da kaže poslije poraza Crvene zvezde u Ljubljani. Jedan statistički parametar je prvo pogledao.

 Radonjić nakon poraza od Cedevita Olimpije Izvor: YouTube/Screenshot/Cedevita Olimpija TV


Crvena zvezda nije uspjela da prođe u finale ABA lige u dva meča. Moraće prolaz do meča za pehar da traže kroz majstoricu. Treći meč polufinalne serije regionalnog takmičenja igraće se u Beogradu.

U drugom duelu u Ljubljani je Cedevita Olimpija pobijedila poslije produžetka (88:80). Crveno-bijeli su ostali praznih šaka iako su imali čudesnu završnicu i priliku da u dodatnih pet minuta dođu do trijumfa. Nisu uspjeli, pa ih čeka treći susret.
Po završetku utakmice je Dejan Radonjić bio vidno ljut zbog jednog podatka. U pitanju su slobodna bacanja, domaći tim je izveo znatno više (31/42), dok je srpska ekipa imala 15 i pogodila šest.

"Česitam Cedeviti na pobjedi. Analiziraću ovaj meč na brzinu. Olimpija je bila tvrda, čvrsta, nisam zadovoljan kako smo odigrali. Odbrambeno smo bili mekani. I pored toga statistiku kada gledam bode oči odnos slobodnih bacanja čak 42. Ne pamtim da smo ni u Evroligi imali taj broj kad smo čvršće igrali. Napadački nije bilo onako kako je trebalo. Spremićemo se za meč koji slijedi. Pokušaćemo da popravimo neke stvari i da radimo ono što želimo, a to je da dobijemo. Hvala, žurim na avion.", rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Još uvijek se čeka potvrda od strane ABA lige oko termina odigravanja trećeg meča. Jedan od razloga čekanja je činjenica da se fajnal-for Evrolige održava u srpskoj prestonici od 19. do 21. maja, pa postoji šansa i da se mečevi Crvene zvezde i Partizana odigraju po završetku tog događaja...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC