• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandrov zasad ostaje u Zvezdi

Posle dve sezone koje je uglavnom potrošio na lečenje, velika nada srpske košarke nalazi se između odlaska i ostanka na Malom Kalemegdanu.

 Aleksandrov zasad ostaje u Zvezdi Izvor: MONDO

Nemanja Aleksandrov podneo je zahtev za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, ali je posle razgovora sa čelnicima kluba odlučio da ga "zamrzne" na mesec dana, odnosno do kraja sezone.

Talentovani krilni centar je od dolaska na Mali Kalemegdan iz FMP Železnika, pre nepune dve godine, daleko više vremena proveo lečeći koleno nego na parketu.

Sada je, navodno, nezadovoljan što u poslednje vreme nema adekvatnu minutažu, a neizmirene finansijske obaveze iskoristio je kao povod da zatraži "odrešene ruke".

Aleksandrov ove sezone gotovo da uopšte nije igrao, pošto je nakon povratka sa Evropskog prvenstva u Španiji, otišao u SAD na drugu operaciju kolena.

Konačno se vratio na teren 23. aprila, na utakmici Superlige protiv Lajonsa. Zatim je protiv Vojvodine i Vizure igrao po desetak minuta, a poslednje okršaje sa FMP-om i Hemofarmom u celini je presedeo na klupi.

"Iznenađen sam i razočaran. Posle svega što je Zvezda učinila za njega, to nije moralan potez. Siguran sam da nigde neće imati bolje uslove da se vrati u formu i na teren", rekao je za "Sportski žurnal" Milan Škobalj, trener crveno-belih.

Ljudi u Zvezdi razočarani su potezom Aleksandrova jer je u njegovo dovođenje iz FMP-a, a kasnije i u rehabilitaciju, uloženo mnogo truda i energije.

Momku kom je nekada predviđana prva pozicija na NBA draftu, letos je savetovano da se odmori i do kraja sanira povredu, ali on je ipak odlučio da se javi tadašnjem selektoru Zoranu Slavniću.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC