• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morbidne prijetnje igračima Partizana: Klub podnio krivične prijave zbog šokantnih poruka na mrežama

Autor Haris Krhalić

Užasne poruke na društvenim mrežama za košarkaše.

 Partizan podnio krivične prijave zbog prijetnji Izvor: MN PRESS

KK Partizan podnio je krivične prijave protiv korisnika Tvitera koji su iznijeli jezive prijetnje igračima crno-bijelih poslije četvrte utakmice finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde. Na toj društvenoj mreži objavljene su preteće poruke Urošu Trifunoviću, Kevinu Panteru i Matijasu Lesoru.

Protiv NN lica podnijeta je krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakonika, a nakon što su se na Tviteru pojavile poruke u kojima je direktno prijećeno igračima. Reagujući na Trifunovićevu sliku, jedan korisnik je napisao na toj mreži: "Majmun je večeras završio svoju karijeru. On toga nije svjestan, ali će mu uskoro sve biti jasno... I ne samo to, on više nije vlasnik svog života. I to će mu biti jasno vrlo skoro".

U drugoj prijetećoj poruci na profilu drugog korisnika piše: "Nećete živi izađi iz hale gospodo, niti igrači niti sudije koji su u kombinaciji doveli do ovakve atmosfere. Pokazivati k*rčeve bez kazne, možda može u Americi. Naravno postoji i opcija i da vas dobijemo i svi mirno odete kući", napisano je Lesoru, Panteru i Trifunoviću.

Partizan je prijavio slučaj policiji i tražio hitnu reakciju zbog osnovane sumnje da će lica koja su prijetila biti u ponedjeljak u dvorani "Aleksandar Nikolić", gdje će od 20 časova Zvezda i Partizan igrati utakmicu za titulu prvaka ABA lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC