• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ostala bez plejmejkera - neće igrati KLS! Bio jedan od najboljih, a sad otišao - klub objavio zašto!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nejt Volters neće igrati za Crvenu zvezdu u KLS-u. Američki plejmejker se vratio u SAD.

 Nejt-Volters-otisao-iz-Zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u Košarkaškoj ligi Srbije neće moći da računa na Nejta Voltersa, pošto se američki plejmejker uz dozvolu kluba vratio u domovinu. 

Jedan od najboljih igrača crveno-bijelih u ovoj sezoni neće biti uz klub u borbi za posljednji trofej u godini, pa će tako na poziciji "jedan" Dejan Radonjić moći da računa na Nikolu Ivanovića i Stefana Markovića. 

"Klub obavještava javnost da je američki bek zbog neodložnih i hitnih porodičnih obaveza uz dogovor i odobrenje kluba otputovao u Sjedinjene Američke Države i neće nastupati za klub u predstojećoj ligi Srbije i završnici. KK Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje se Nejtu na svemu što je učinio za Crvenu zvezdu gdje je i tokom drugog boravka potpuno opravdao očekivanja", navodi se u saopštenju kluba.

Voltersu ugovor sa crveno-bijelima ističe krajem ovog mjeseca i jedan je od šest igrača koji nemaju dogovorenu saradnju za sljedeću sezonu sa klubom sa Malog Kalemegedana. Ostaje da se vidi da li ovaj odlazak znači i definitivan rastanak sa ekipom.

Ove sezone u ABA ligi američki organizator igre prosječno je postizao 8,4 poena uz 3,5 skokova i 2,4 asistencije po meču, a najbolje partije pružao je u Evroligi. Tu je ubacivao 10,9 poena uz 3,6 asistencija i 2,6 skokova po utakmici.

Crvenu zvezdu prvi izazovi bez Voltersa u ekipi čekaju već u petak, kada od 20 časova igraju sa Megom u prvom meču polufinala srpske lige.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC