• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok na konferenciji Mege - Vlade Jovanović napustio klub: Kapiten ga "izdao" pred medijima, a već zna gdje će biti sutra

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni trener nakon dvije godine napušta klupu Mege i ponovo traži klub.

 Vlade-Jovanovic-napustio-Megu-nakon-poraza-od-Zvezde Izvor: Youtube/KK Crvena zvezda mts/printscreen

Košarkaši Mege poraženi su u majstorici polufinala KLS, a šok za srpsku košarkašku javnost dogodio se na konferenciji za novinare poslije utakmice. Iako plan nije bio takav, kapiten Luka Cerovina je novinarima otkrio da trener Vlade Jovanović napušta klub!

Ubrzo je za to stigla potvrda i od dosadašnjeg trenera Mege, koji je govorio o planovima za budućnost, ali i dvogodišnjem mandatu koji je proveo na klupi ovog tima.

Na prvo pitanje odogovarao je uz osmijeh, otkrivajući šta će raditi sutra - kada bude imao prvi slobodan dan nakon nekoliko mjeseci!

"Mislim, nije trebalo da bude tema ove konferencije, ali Luka Cerovina je izletio iz šina. Definitivno ću nastaviti karijeru negdje drugdje, završio sam svoj dvogodišnji ugovor. Sad nemam nekih planova, sutra je šetnja pored Dunava sa kučetom, dva-dva i po sata, dok njemu ne dosadi... I kafa", rekao je Jovanović.

Jovanović je dvije godine proveo na klupi beogradskog tima, a kada je stigao u klub znao je šta ga očekuje. Bilo mu je zadovoljstvo da stvara mlade igrače!

"Znao sam gdje sam došao. Bio sam tri godine u Rusiji, poslije toga u Kini i Japanu, ali prije sam 15 godina radio u Partizanu. Došao sam iz istog razloga zbog kojeg sam bio u Partizanu, ovo je za mene bio izazov, posao koji se radi... Za ove dvije godine je stvarno veliki broj mladih igrača prošao. Dolazi su i odlazili i na moju sreći svi su otišli na viši nivo. Ekstremno sam zadovoljan jer je ovo bio baš trenerski posao", rekao je sada već bivši trener Mege.

Za razliku od brojnih kolega u srpskoj košarci, imao je priliku da se bavi samo trenerskim poslom, odnosno da ostane fokusiran na svoju ekipu.

"I u ekipama kakva je Zvezda pojavljuju se problemi, ali ovdje se pojavljuju svaki dan i na svim nivoima. Ovo je posao koji se radi 12 sati, a trener je tu da ih riješi. Pričam i o igri, i o problemima sa igračima. to je teško, ali je istovremeno i lepo. Zbog toga sam došao i time sam najzadovoljniji", zaključio je Vlade Jovanović.

Ostaje nam da vidimo gdje će iskusni trener nastaviti karijeru, kao i ko je sljedeće rješenje Mege za upražnjenu klupu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC