• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci tvrde - Kalinić se dogovorio sa Barselonom! Ipak nije sve gotovo, postoje dvije prepreke da ode u Španiju!

Autor Haris Krhalić

Kako prenose španski mediji Nikola Kalinić je postigao dogovor sa Barselonom oko prelaska u taj klub.

 Nikola Kalinić dogovorio sve sa Barselonom Izvor: MN PRESS

Nikola Kalinić je dogovorio sve uslove oko prelaska u Barselonu, prenose španski mediji! Isti izvor koji je prenio informaciju da postoji interesovanje za reprezentativca Srbije, sada navodi da je sve gotovo u pregovorima Kalinića i kluba iz Katalonije. 

Najbolji igrač Crvene zvijezde i MVP ABA lige za prošlu sezonu je prema navodima španskih medija završio pregovore sa Kataloncima i spreman je da nastavi karijeru u Španiji. 

Ipak, tu postoji nekoliko prepreka, jer sada Barselona mora da se dogovori sa još dvije strane. 

On je pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, pošto je potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-bijelima na početku prošle sezone, a osim toga pita se i Valensija. Prema pravilima u ACB ligi ovaj klub ima pravo prvenstva u pregovorima sa Kalinićem, jer je on nastupao za Valensiju prije povratka u Beograd. 

Pravila ACB su takva da Valensija sada može da spriječi ovaj transfer, tj. Barselona mora da se dogovori sa ovim klubom u slučaju da Valensija traži obeštećenje. 

Sam Kalinić nije želio da se previše dotiče toga da li će da ostane u klubu nakon što je osvojio i treći pehar u sezoni iza nas.

"To ćemo da vidimo, tek smo završili i vodićemo razgovore. Ne znam još ni ja", rekao je Kalinić nakon podizanja trofeja šampiona Srbije. 

Crvena zvezda je već ostala bez velikog broja igrača iz prošle sezone. Prvo je klub napustio Nejt Volters pred početak plejofa u KLS-u, zatim je istekao ugovor Majku Cirbesu, a Ostin Holins je napustio Mali Kalemegdan i preselio se u Makabi. Dejan Davidovac je ostvario transfer karijere i otišao u CSKA iz Moskve.

Treneru Dejanu Radonjiću ponuđen je novi ugovor i dobio je rok do kada može da odgovori na ponudu kluba, a navodno je jedan od uslova za njegov ostanak u klubu garancija da će naredne sezone biti napravljen konkurentan tim. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC