• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pljuvali" Srbina što je ostao u Rusiji, a gazda CSKA to ne zaboravlja

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Andrej Vatutin saopštio je zašto je Nikola Milutinov odlučio da ostane u CSKA iz Moskva.

 Andrej Vatutin hvali Milutinova jer je ostao u CSKA Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš Nikola Milutinov (27, 212 cm) priprema se da sa Srbijom nastupi na predstojećem Evrobasketu, a uprkos tome što su ga mediji iz dana u dan "selili" iz Rusije - čini se da ne mijenja klub.

Spominjalo se da bi Milutinov mogao da se vrati u Olimpijakos pošto njegov CSKA sljedeće godine neće igrati Evroligu usljed sankcija zbog ratnih dešavanja u Ukrajini, međutim srpski centar je ostao u Rusiji, zbog čega je trpio i brojne uvrede. Jedan je od rijetkih koji su odlučili da ostanu u CSKA iz Moskve poslije uvedenih sankcija, a to je zavrijedilo veliko poštovanje prvog čovjeka kluba Andreja Vatutina.

"Vjerujte mi, nismo se dodatno trudili oko njega. Uvjerili smo Nikolu da da ćemo rado da produžimo ugovor sa njim nakon završetka sadašnjeg. Milutinov je primjer profesionalnosti i visoke odgovornosti", rekao je Vatutin za rusku "Gazetu".

"Možda je duboko u sebi imao neke nedoumice kad su nas skinuli sa liste učesnika Evrolige, ali odmah nas je uvjerio da namjerava da poštuje postojeći ugovor. To za njega nije samo pitanje novca, već i mogućnosti da sa CSKA nešto osvoji. Uostalom, prva sezona u našem timu prekinuta mu je zbog povrede, a druga je donijela poraz u finalu VTB lige uprkos njegovim sjajnim igrama. On je najjači evropski centar i raduje nas što će i dalje igrati u crveno-plavim bojama".

Milutinov je inače u CSKA iz Moskve od 2020. godine, nakon što je pet sezona proveo u dresu Olimpijakosa. Upravo su Grci željeli da ga vrate i iskoriste nezgodnu situaciju u kojoj su se našli Rusi, dok su se kroz medije pominjali i Armani i Partizan, klub u kome je takođe igrao - od 2012. do 2015. godine.

Srpski centar je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 13,6 poena i 6,5 skokova po meču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC