• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema šanse da igram sa bratom - ili on, ili ja! Skandal trese rivala Srbije, kapiten izbacio brata iz reprezentacije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mateuš Ponitka je jasan, sa bratom Marselom neće da provede ni minut na terenu!

 Mateuš Ponitka ne želi da igra sa bratom Izvor: MN PRESS

Pravi skandal desio se u reprezentaciji Poljske pred Eurobasket na kome ovaj tim igra sa ekipom Srbije u grupi. Javio se Marsel Ponitka i rekao da njegov stariji i poznatiji brat Mateuš Ponitka radi sve da ga izbaci iz tima!

"Mateuš me ne prihvata u ekipi, ne vidi nikakvu šansu da sarađuje sa mnom u nacionalnom timu. Ako ima neki problem sa mnom nekada dođe da to riješimo kao muškarci", rekao je Marsel Ponitka, a sada je dobio i odgovor!

Kapiten nacionalnog tima Poljske je istakao da sa svojom porodicom nema nikakav kontakt i da je od 19. godine odlučio da se odvoji od brata i od roditelja. Ipak, oni ne žele da ga ostave na miru! 

"Marsel i njegovi roditelji stalno prave žrtve od sebe. Ja sam započeo samostalan život sa 19 godina, a od tada mene i moju suprugu konstantno vrijeđaju moji rodditelji kojima se kasnije pridružio Marsel", rekao je Mateuš Ponitka.

Ipak jedno je tačno, zaista je Mateuš Ponitka rekao da nema namjeru da nastupa u istom timu sa svojim bratom i pri tome je ostao. Moraće selektor Poljske Igor Miličić da bira između njih dvojice.

"U ovom momentu nema nikakve šanse da riješimo konflikt i ne mogu da zamislim da igramo u istom timu. Ako selektor odluči da je Marsel korisniji od mene, vrlo rado ću mu prepustiti mjesto", jasan je bio stariji brat Ponitka.

Na kraju je nekadašnji igrač Zenita odgovorio i na brojne optužbe da on kroji tim ovakvom svojom odlukom i postavljanjem. 

"Ako mislite da ja biram ko igra za reprezentaciju pokažite mi dokaz toga. Rekao sam selektoru da možemo da pričamo o taktici, da nije moj posao da pričam o igračima. Na njemu je da donese to odluke, a ne na meni. Prije nego što sam se priključio timu rekao sam da neću da učestvujem u tome, a onda se stvorila drama", završio je Mateuš Ponitka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC