• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosića više nema, ali to mora da bude stav svih! Legendarni hrvatski trener: Srbiji to ne smije da se desi! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Čuveni košarkaški stručnjak Neven Spahija došao je da gleda Srbiju na Eurobasketu, a pred meč "orlova" dotakao se teme stranaca u nacionalnom timu! Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 Neven-Spahija-o-Srbiji-Milosu-Teodosicu-i-strancima Izvor: MN Press/MONDO/Nikola Lalović

U Pragu se na Eurobasketu pojavio i proslavljeni košarkaški stručnjak Neven Spahija, koji je bio tu da pogleda meč Poljske i Izraela koji vodi njegov dobar prijatelj Gaj Gudes.

Poslije meča u razgvooru sa srpskim novinarima dotakao se i nacionalnog tima Srbije, nahvalio je Srbe i uključio se u raspravu koja se vodila u srpskoj javnosti - da li nam treba stranac ili ne!

"Srbija je najbolja reprezentacija ovdje, jedna od najboljih na turniru, uživam da gledam kako igraju. Čuo sam neke glasine da bi potencijalno trebao stranac da zaigra, ja se iskreno nadam da se to nikada neće desiti u jednoj takvoj košarkaškoj velesili kao što je Srbija", naglasio je stručnjak iz Šibenika koji je prošle sezone vodio Baskoniju.

On se prisjetio izjave Miloša Teodosića kojj je jednom prilikom rekao da neće igrati za nacionalni tim ukoliko za Srbiju bude igrao neki strani igrač. 

"Mislim da je čak jednom Miloš Teodosić rekao, ako se ne varam, da ako stranac bude igrao u reprezentaciji da on neće nikad. Njega više nema u reprezentaciji , ali mislim da to mora da bude stav svih koji rade u srpskoj košarci", naglasio je iskusni stručnjak koji je više puta dizao glas protiv prakse naturalizovanja igrača u nacionalne timove.

Kada se već dotakao Miloša Teodosića pitali smo ga - da li iskusni plejmejker nedostaje srpskom nacionalnom timi?

"Po rezultatima ne", kratak je bio Spahija. 

Uskoro očekujte drugi dio razgovora sa Nevenom Spahijom u kome je govorio o Vasiliju Miciću, Nikoli Jokiću i Svetislavu Pešiću.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC