• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektora Izraela pitali za poraz od Srbije, on odgovorio: Jeste li vi vidjeli šta su oni uradili Fincima?

Autor Dragan Šutvić

Izraelci su poraženi i sada ih čeka najvažniji meč na šampionatu Evrope, ali niko u timu nije nezadovoljan jer znaju kakav kvalitet posjeduje Srbija! Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 selektor izraela nakon poraza od srbije Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Uspijevao je Izrael da spusti prednost Srbije u meču četvrtog kola čak i na dva poena razlike (65:63), ali na kraju nije uspio da preokrene protiv "orlova" i sada Izraelci moraju da pobijede Češku u posljednjem kolu ako žele da prođu dalje. 

I pored toga što je poraz njegovoj ekipi doneo glavobolju i veliki pritisak pred posljednji meč Gaj Gudes je bio realan - pojbeda protiv Srbije bi ipak bila previše. 

"Veoma sam ponosan na moje igrače zbog toga kako su igrali protiv Srbije, tima koji ima toliko talenta. Vidjeli smo šta su uradili Fincima i drugim timovima", jasan je bio Gaj Gudes.

Njegov tim nije odustajao, na kraju je bio jako blizu pobjede, ali nije uspio da je ostvari. Ipak nisu odustajali svih 40 minuta i to je bilo dovoljno da ih trener pohvali. 

"Rekao sam im da nikad ne odustaju, da moraju da igraju svih 40 minuta. Na kraju smo bili jako blizu, ali smo ostali "kratki". Mislim da smo na terenu dali sve od sebe. Za dva dana imamo svoje finale, ko pobijedi prolazi dalje i to je sada najbitnije"; istakao je misleći na meč sa Češkom. 

Jedan od najboljih u timu Izraela bio je Rafael Menko. Krilni igrač koga krasi odličan šut iz drugog plana je iskočio i ubacio je devet poena sa tri precizna šuta za tri. On je dijelio mišljenje svog trenera i rekao da je ovo igra kojoj Izrael treba da teži.

"Veoma sam ponosan na svoj tim, saigrače i trenera. Igrali smo sa jako snažnim timom. Imamo jako bitan meč sa Česima, to je naše finale i vjerujem da ćemo pobijediti u toj utakmici", završio je Menko. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC