• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević se seli u Ukrajinu, Litvaniju ili Rusiju?

Dejan Milojević privodi kraju uspešnu sezonu u Pamesi, a mediji na Iberijskom poluostrvu već spekulišu gde će gorostasni Srbin nastaviti karijeru.

 Milojević se seli u Ukrajinu, Litvaniju ili Rusiju? Izvor: MONDO

Španski listovi tvrde da je najrealnije da se Milojević preseli u Ukrajinu, Rusiju ili Litvaniju. Dobro obavešteni izvori govore da je među brojnim interesentima, najkonkretniji bogati klub Azovmaš iz Ukrajine.

Milojević, koji se pre dve sezone kao najbolji igrač Partizana, preselio u Španiju, kaže da ništa ne želi da prejudicira dok se ne završi sezona.

"Koncentrisan sam isključivo na završnicu ACB lige i četvrtfinalnu seriju koja je počela. Mi nismo dobro počeli protiv Taukeramike, ali verujem da još ništa nije gotovo i da možemo da im pariramo", izjavio je Milojević za "Sport".

On nije demantovao informacije da su klubovi sa istoka zainteresovani za njegove usluge, ali je konkretniju priču o svojoj budućnosti odložio do završetka Pemesine odiseje ove sezone u domaćem šampionatu.

U ugovoru sa Pamesom postoji klauzula da, ako se zainteresovane strane dogovore, saradnja može da bude produžena na na još godinu dana. Kako tvrde dobro upućeni, Španci će teško odgovoritina cifre kojima barataju klubovi sa istoka.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC