• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić srećan poslije prvog slavlja u sezoni: Druga petorka iznijela je pobjedu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije dva vezana poraza, u ABA ligi i Ligi šampiona, Aleksandrovčani u duelu sa Megom stigli do prvog trijumfa u sezoni.

 Dragan Bajić zadovoljan pobjedom Igokee m:tel protiv Mege Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Prvi put ove sezone košarkaši Igokee m:tel iz jednog duela izašli su kao pobjednici.

Porazi od Mornara na startu ABA lige, a zatim i Bahčešekira u okviru FIBA Lige šampiona, stavili su izabranike Dragana Bajića pod pritisak uoči gostovanja Megi u 2. kolu regionalne lige. Ipak, momci iz Aleksandrovca reagovali su odlično, nadigrali rivala, te na kraju slavili siguran trijumf 87:76.

"Znao sam da neće biti lako. Ekipa Mege je u sistemu, kako je to bilo i prethodnih godina, a možda ove godine bude još bolje. Bili smo u teškom momentu nakon dva poraza, od Mornara i u Istanbulu. Od ponedjeljka nismo kod kuće, vezali smo put Istanbul-Beograd i sve je to bilo teško za momke. Nastojao sam što bolje da ih spremim", rekao je Bajić na konferenciji za medije po završetku susreta u Beogradu, prvo se osvrnuvši na prethodnih nekoliko dana tokom kojih su "igosi" imali dva naporna putovanja.

Dominirala je Igokea m:tel u prvom poluvremenu, zatim u trećoj četvrtini dozvolila rivalu da se vrati i čak povede, ali je perfektno odigrana četvrta četvrtina donijela toliko željeni trijumf.

"Mislim da smo dobro ušli u utakmicu i ispoštovali ono što smo se dogovorili. Bilo je tu i ogromnih padova, kod iskusnih igrača i to sebi ne smijemo dopustiti. Dozvoljavali smo Megi da poentira nakon naših izgubljenih lopti, a rekao sam svojim igračima ako ih pustimo, ti mladi momci uradiće sve što mogu i napraviće nam probleme. Ali, naša druga petorka iznijela je ovu pobjedu. Bili smo čvrsti i hrabri, pametno odigrali u finišu kada se Mega približila i mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili. Okrećemo se daljim obavezama nakon teškog puta. Treba nam odmora", svjestan je Bajić da njegovu ekipu polako stiže i umor iako je tek početak sezone.

S druge strane ovog puta imao je nekadašnjeg saradnika iz Igokee m:tel Marka Baraća, koji sada samostalno vodi Megu.

"Svom kolegi Baraću želim mnogo sreće i uspjeha u sezoni. Po onome što sam vidio, mislim da dobro rade i sigurno su na dobrom putu i ove sezone", zaključio je Bajić.

Naredni meč u ABA ligi "igosi" će igrati u petak, kada će u Laktašima ugostiti čačanski Borac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC