• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan? Samo da ne vidim jedno od igrača! U Crnoj Gori čekaju crno-bijele: "Nekad nije prijatno priznati..."

Autor Dragan Šutvić

Sve je spremno za "jadranski derbi".

 pavićević najavio utakmicu mornar partizan  Izvor: YouTube/KK Mornar Barsko zlato/MN Press

Partizan u ponedjeljak gostuje Mornaru u Baru, u derbiju ABA lige, a u crnogorskom klubu sa zadovoljstvom dočekuju tu utakmicu. Trener Mihailo Pavićević rekao je da će održati kratak govor igračima i da će im poručiti samo da daju sve od sebe.

Možda će vas zanimati

"Što se tiče utakmice, ovo bi trebalo da bude moja najkraća izjava. Iako u svaku utakmicu ulazimo sa podjednakim motivima i željom, u ovoj utakmici biću veoma kratak i u svlačionici pred meč. Tražiću od svojih igrača samo da daju sve od sebe poslije svakog šuta. Ne vidim nikakvu dozu nervoze i bilo kakvog pritiska, iz takvog raspoloženja imamo šansu da pružimo bolju partiju. Što se tiče rezultata, nekad nije prijatno priznati, ali objektivno rezultat ove utakmice ne zavisi od nas, već prije svega od Partizana. Znamo da je napravio fantastičnu ekipu za Evroligu i utakmica protiv Virtusa pokazala je kakav potencijal imaju. Predvođeni najboljim trenerom Evrope Željkom Obradovićem, oni će igrati bolje iz utakmicu u utakmicu", izjavio je Pavićević uoči utakmice.

On je rekao da će se u Mornaru potruditi da lijepo ugoste crno-bijele, kao što su i oni njih u Beogradu.

"Činjenica da su našu utakmicu proglasili derbijem četvrtog kola čini nas sve ponosnim, kao što je i drugo ime ovog našeg kluba 'Ponos grada'. Zaista smo ponosni da smo malom gradu priredili da igramo derbi protiv Partizana u našoj dvorani. Prije svega, očekujem fantastičnu atmosferu i punu dvoranu, čega smo se i uželjeli poslije svih nedaća sa koronom. Nadam se da će prije svega uživati publika, potrudićemo se da dočekamo naše prijatelje iz Partizana, predvođenim Željkom Obradovićem, i da ih ugostimo kao što su i oni nas u Beogradu".

Duel Mornara i Partizana biće odigran u ponedjeljak od 21 čas i njim će biti "zatvoreno" četvrto kolo ABA lige. Uoči gostovanja u Crnoj Gori, trener Partizana Željko Obradović posebno je naglasio kvalitet najboljeg igrača domaćih, sjajnog strijelca Darona Rasela, koji je novi rekorder ABA lige.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC