• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vestbruk opet "zakopao" Lejkerse, Lebron gleda i ne vjeruje! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Rasel Vestbruk je u užasnoj formi i to postaje tužno za gledati, čak je i Lebron Džejms ostao u čudu.

 Rasel Vestbruk tragičar u porazu Lejkersa Izvor: YouTube/NBA Chad/Screenshot

Los Anđeles Lejkersi izgubili su i treći meč ove sezone i to poslije prave drame koju je odlučio Demijan Lilard za pobjedu Portlanda od 106:104. Da je klub iz El Eja mogao više, mogao je, posebno jer su posljednju dionicu izgubili 28:21, možda i zbog pretjeranog srljanja u završnici i ponovo će zato negativna energija biti usmjerena na Rasela Vestbruka. Najgori igrač Lejkersa u novoj sezoni, htio je da bude heroj svog tima - i postao je tragičar.

Pri rezultatu 102:101 za Lejkerse, i 36 sekundi do kraja, Rasel Vestbruk je odlučio da šutira čim je prešao polovinu protivnika. Nije prošlo ni punih šest sekundi, a on se namjestio na šut za tri poena - možda i da iznenadi protivnike - samo je iznenadio sve svoje saigrače.

I dok se Nurkić i ostali igrači Portlanda nisu ni trudili da mu izađu na šut, za to vrijeme su sami kao duhovi spolja čekali Džejms i Dejvis, a ni sami nisu mogli da sakriju reakciju na užasan potez Vestbruka i odluku koja ih je vjerovatno koštala pobjede.

"Mislim da u svakom intervjuu pokušavate da mi namjestite da nešto kažem. Vidim da ste svi u toj 'protiv Rasel Vestbruka' kategoriji. Ne volim da gubim, posebno kako smo mi izgubili ovu utakmicu i svaka čast Portlandu... Ali, vi možete da pišete o Vestrbruku i sve što želite da pričate je Vestbruk, a ja to neću da radim. Rekao sam više puta - to nisam ja", pokušavao je da se brani Džejms na konferenciji za medije, ali sve se vidjelo na utakmici.

Lilard je na kraju bio junak utakmice sa 41 poenom, dok su na drugoj strani najbolji bili Džejms sa 31 i Dejvis sa 22 poena, s tim da su i oni imali "žute minute". Važan doprinos u pobjedi Portlanda dao je i Džarami Grant sa 16 poena. Rasel Vestbruk je susret završio sa 10 poena, šest skokova i šest asistencija, uz šut iz igre četiri od 15.

NBA REZULTATI

L.A. Lejkersi - Portland 104:106
Atlanta - Šarlot 109:126
Klivlend - Vašington 117:107
Nju Orleans - Juta 121:122
Oklahoma - Minesota 106:116
Golden Stejt 130:125
L.A. Klipers - Finiks 95:112

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC