• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brat NBA zvijezde preživio horor u Turskoj! "Izvadio je nož, mislio sam da ću morati da ga ubijem"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Erik Mekalum bio je u tržnom centru sa trudnom suprugom i dvogodišnjim sinom kada se dogodio incident...

 Erik Mekalum napadnut nožem u Turskoj Izvor: MN Press/Tweet/Errick McCollum

Erik Mekalum (34) imao je traumatično iskustvo u Turskoj, čovjek mu je prijetio nožem zbog parking mjesta! Prema riječima američkog košarkaša stvari su bile toliko ozbiljne da je u jednom trenutku pomislio da će morati da ga ubije! Sve to dogodilo se u jednom tržnom centru u Izmiru dok je igrač Karšijake bio sa svojom trudnom suprugom i dvogodišnjim sinom.

Brat NBA zvijezde Si Džeja Mekaluma (Nju Orleans Pelikans) oglasio se na Tviteru i otkrio je sve detalje oko incidenta koji se dogodio u Turskoj. "Prijatelji, fanovi u Izmiru. Prijavite vlasnika ovog bijelog 'Mercedesa'. Ponašao se kao idiot oko mog parking mjesta. Prišao je mom automobilu agresivno, sve dok nisam izašao iz auta i dok nije vidio koliko sam viši/mlađi od njega. Prišao mi je sa nožem i tada su ga ljudi zadržali. Posvađali smo se, bilo je svega, ali su građani koji su se zatekli u tržnom centru intervenisali i fizički su ga zadržali. Ko zna dokle je moglo da ide. Najgore od svega je što sam bio sa mojom trudnom suprugom i dvogodišnjim sinom. Morao sam da se postaram da su bezbjedni. Ovo je idiot", napisao je Mekalum uz fotografiju tog čovjeka.

Dobio je pregršt poruka na društvenim mrežama, između ostalih pisao mu je i košarkaš Fenerbahčea Džonatan Motli koji ga je pitao da li je dobro. "Dobro sam, mislio sam da ću morati da ga ubijem. Srećom, nije došlo do toga", odgovorio je Mekalum koji je sa Galatasarajem osvojio Evrokup 2016. godine, a sa Efsom kup Turske, ali u redovima aktuelnog šampiona Evrope nije sarađivao sa Vasilijem Micićem, pošto je otišao kada je Srbin stigao u klub.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC