• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u NBA - Džejk Von će probati da sredi haos u Bruklinu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bruklin Netsi su imali čak i ideju da angažuju Imea Udoku, ali na kraju su se opredijelili za svog bivšeg igrača.

 Džek Von novi trener Bruklin Netsa Izvor: Youtube/Brooklin Nets

Bruklin Netsi su imenovali novog trenera! Nekadašnji košarkaš ovog tima i čovjek koji je od 2016. godine u stručnom štabu Netsa Džek Von će preuzeti ekipu nakon odlaska Stiva Neša. On dolazi u sigurno najproblematičniji tim u cijeloj NBA ligi, s obzirom na sve što se dešava u ekipi.

Kajri Irving je prvo dugo bio van terena zbog odbijanja da se vakciniše, a sada je napravio skandal kada je iznosio antisemitske stavove i mnogi vjeruju da više nikada neće igrati u NBA ligi! Stiv Neš je "izbušen" od strane tima i Kevin Durent i Kajri Irving nisu željeli ni da pričaju sa njim na početku ove sezone, a skupo plaćeni Durent je daleko od svoje najbolje forme. 

Von dolazi u jako teškom trenutku, ali sa dugogodišnjim igračkim i trenerskim iskustvom. On je izabran na draftu 1997. godine kao sedmi pik i zaigrao je u Juti u kojoj je proveo četiri godine. Potom je nastupao za Atlantu, pa za Orlando, a se vratio u Hokse. Nakon još jedne sezone u Džordžiji došao je u Netse!

Tada su Netsi igrali u Nju Džersiju, a u dvije sezone u ovom timu igrao je sa nekadašnjim kapitenom nacionalnog tima Srbije Nenadom Krstićem, Posljednje tri sezone aktivnog igranja košarke proveo je kod Grega Popoviča u San Antoniju gdje je uzeo i titulu 2007. godine.

Kao trener počeo je da radi u Sparsima 2010. godine, bio je dvije godine asistent Gregu Popoviču, a onda je tri godine od 2012. do 2015. vodio Orlando. Nakon toga dolazi u Netse, gdje je sve do sada bio dio stručnog štaba i čak prvi trener na nekoliko mečeva 2020. godine.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC