• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifa prati crveno-bele

Aleksandar Trifunović se rastao sa Ljetuvos Ritasom. Zbog nesuglasica sa upravom Trifa nije produžio ugovor sa litvanskim timom.

 Trifa prati crveno-bele  Izvor: MONDO

"Definitivno smo se rastali. Nismo sazreli kako je trebalo. Nisam mogao da se borim sa nekim stvarima, zato sam presekao i odlučio da odem", izjavio je Trifunović za "Sportski žurnal".

Nakon dobre sezone i po sa litvanskim klubom, pogotovo u evrotakmičenjima, u kojima je Ljetuvos prošle godine igrao finale ULEB kupa, a ove Top 16 fazu Evrolige, Trifunović ne bi trebalo da brine za nastavak karijere. Istovremeno, mnogi ga povezuju i sa povratkom u Crvenu zvezdu.

"Nisam još ni sa kim pregovarao, pa ni sa Crvenom zvezdom. Već me je mnogo novinara zvalo na tu temu. Pratim šta se dešava na Malom Kalemegdanu, ali nismo pričali. U svakom slučaju ne želim preko medija da koketiram sa crveno-belima. Već duže vreme imam dve opcije za nastavak karijere, verujem da će pojaviti i nove kada se zna da sam definitivno slobodan. Ne želim da žurim sa odlukom. Sve opcije su otvorene", rekao je Trifunović, koji se krajem meseca vraća u Beograd.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC