• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Monako gostuje u Areni, Partizan vjeruje u pobjedu! Tandem crno-bijelih zna KLJUČ uspjeha: "Možemo, hoćemo i želimo"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Alen Smailagić i Jam Madar vjeruju u triumf crno-bijelih u Areni.

 Alen Smailagić i Jam Madar vjeruju u triumf Partizana protiv Monaka Izvor: MN PRESS

Partizan juri novu evroligašku pobjedu, igra protiv Monaka u Areni večeras od 21 čas. Francuski tim jedan je od favorita za najviši plasman u Evroligi, ali crno-bijeli nemaju nameru da se predaju. Uoči ovog susreta sa novinarima razgovarali su Jam Madar i Alen Smailagić. Dvojca igrača koja su imala i opkladu na terenu.

Visoki košarkaš crno-bijelih vjeruje da njegov tim može da iznenadi Monako. "Očekujem da suzbijemo redove i da budemo što bolji kao što smo dokazali u ovih par utakmica. Takođe da odigramo sa istim intenzitetom. Bićemo maksimalno fokusirani na utakmicu, sve ostalo će trener odlučiti. Dobili smo neke jako teške utakmice i pokazali da možemo da igramo sa najboljima tako da ova utakmica neće biti ništa drugačija i mi ćemo dati sve od sebe", rekao je Alen.

Poslije toga se osvrnuo na prognozu same utakmice i pobjednika: "Biće puna dvorana i imaćemo vjerne navijače to nam je uvijek vjetar u leđa i mislim da ćemo dobiti. Možemo, hoćemo i i želimo", nedvosmislen je bio Alen

Nakon što su se oporavili od povreda u ekipu Željka Obradovića vratili su se Aleksa Avramović i Balša Koprivica: "Imali smo krizu, ali smo izašli jači kao ekipa i super se osjećamo. Mnogo je lakše kad su svi tu na treningu, mnogo više rotacija i razvijamo hemiju sve bolje. Super se osjećamo i jedva smo čekali da se Aleksa i Balša vrate u tim", kazao je Smailagić.

Jam Madar zna šta očekuje ekipu Partizana, ali i da je dobra odbrana ključ pobjede “Monako je jako dobar tim, imaju kvalitetne skorere i u odlično su ritmu trenutno. Moramo da kontrolišemo njihove napade, pogotovo njihov ofanzivni skok. Mi moramo da nastavimo da igramo dobro u oba smjera, rekao je Madar.

Glavni igrač Monaka je Majk Džejms, o njemu je pričao i Obradović. "On je izuzetan igrač, dobro poznaje ovu igru, u Evroligi je toliko dugo i zna da se odbrane spremaju posebno za njega. Uradićemo sve da umanjimo njegov učinak“, zaključio je Madar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC