• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI HAOS U ABALIGAŠU! Huligani bacali topovske udare i tukli se sa policijom - najbolji igrač traži raskid

Autor Haris Krhalić

Kao i svake godine u ovo vrijeme, Zadar završi u problemima.

 Haos u Zadru Izvor: MN PRESS

Bez obzira što Zadar u svojim redovima ima budućeg MVP-a, hrvatski klub je ponovo u velikim finansijskim problemima. Kao i svake godine u ovo vrijeme, dugovi počnu da naviru i Zadar pokušava da pronađe rješenje kako bi ostao ravnopravan u ABA ligi, a čini se da je to dozlogrdilo i njihovim navijačima.

"Zadarski list" prenosi da su huligani bacili topovski udar i dimnu bombu uoči važnog sastanka koji su održali direktori Zadra i članovi Nadzornog odbora, zajedno sa gradskim čelnicima. Traže rješenje za spas Zadra, a uvertira u njihov razgovor bio je incident koji se dogodio ispred dvorane Jazine, tokom kog su razbijena i vrata na službenim prostorijama kluba, odnosno došlo je i do manjeg obračuna sa policijom.

"Nisam u potpunosti upućen što se dogodilo, ali osuđujem svaki oblik nasilja", rekaoje samo kratko direktor kluba David Gunjević koji pokušava da nađe rješenje za Zadrane koji iz godine u godinu dobijaju manje novca iz gradskog budžeta.

Poslije takvih stvari, nije iznenađenje što je Luka Božić. najbolji igrač ABA lige ove sezone, već zatražio raskid ugovora i dao ultimatum rukovodstvu, dok bi njegovim stopama mogli da pođu i drugi igrači koji su bez novca, a neizvjesno je i da li će u skorije vrijeme uopšte stići u klupsku blagajnu. Zadar je trenutno šesti na tabeli.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC