• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta ste vi to igrali? Cijeli svijet im se smije - košarkaši meč završen NAJČUDNIJIM rezultatom, posjed trajao 7 minuta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Utakmica u Americi završena je rezultatom 4:2, a posjed jednog tima trajao je čak sedam minuta...

 Košarkaški meč završen rezultatom 4:2 Izvor: Instagram/screenshot/espn

Košarkaška utakmica završena je rezultatom 4:2. Za tako nešto do sada sigurno niste čuli, ali se dogodilo u Americi. Na meču između dvije srednjoškolske ekipe konačan ishod je šokirao sve. Domaćin Vaterford Igls savladao je Anadarko Voriorse i to su na kraju gosti imali i šut za pobjedu u posljednjim sekundama.

Jedan posjed na meču trajao je čak sedam minuta. Razlog za to je činjenica da nema sata za računanje vremena za napad, tako da ne postoji ograničenje od 24 sekunde. Da stvari budu još čudnije prvi poeni na utakmici postignuti su na oko sedam minuta prije kraja druge četvrtine (2:0). Onda je na oko sedam minuta prije kraja treće dionice domaćin uvećao vođstvo (4:0), pa su gosti na oko dva minuta prije kraja meča smanjili (4:2). Onda su na tri sekunde prije kraja izveli aut, jedan igrač je pokušao trojkom da donese pobjedu gostima, promašio je, njegov saigrač je ubacio loptu u koš, ali je vrijeme isteklo. Srećom, jer bi to značilo da se igraju produžeci.

Meč je trajao 48 minuta, četiri dionice po 12 minuta, kao u NBA ligi, a čak su i navijači bili šokirani. Prozivali su timove, dobacivali im tokom cijelog meča, nisu mogli da vjeruju šta gledaju. Poslije ove utakmice se ponovo pokrenula debata oko korišćenja sata za mjerenje vremena napada, pošto je Oklahoma jedna od država u Americi koja je to odbila uz obrazloženje da "to košta, a da nemaju dovoljno novca za finansiranje svih škola".

Kao i na mnogim mečevima, tako je i na ovoj u hali bio i komentator Čak Remzi koji je prenosio meč za lokalnu televiziju Oklahome. Ni on nije znao šta da radi. "Ovakvi mečevi nisu baš dobri za prenošenje", nasmijao se Remzi tokom prenosa.

Košarkaška utakmica završena rezultatom 4:2
Izvor: Youtube/KOCO 5 News

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC