• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne razumijem ni riječ, samo pratim! Zvezdini "Mućaćosi" nemaju pojma šta se čuje oko njih, već samo igraju (VIDEO)

Autori Nikola Lalović Autori Nemanja Stanojčić

Zvezdin Argentinac Luka Vildoza i njegov zemljak Fakundo Kampaco osvojili su trofej sa crveno-bijelima, a onda su to ovako proslavili u Nišu.

 Luka Vildoza nakon osvajanja Kupa Koraća Izvor: MN PRESS

Luka Vildoza osvojio je prvi trofej sa Crvenom zvezdom. U finalu Kupa Radivoja Koraća savladana je Mega (96:79) i tako je sa ekipom podigao čuvenu "Žućkovu levicu". Po završetku susreta i pobjede u Nišu pričao je sa novinarima.

Pored razgovora o turniru, Evroligi, utakmicama, spominjao je i srpsku muziku i način proslave. Priznao je prvo da mu je potreban mali odmor. "Osjećam se sjajno, umorno, ali lijepo. Kontrolisali smo dešavanja na meču, srećan sam zbog celog tima, svi su bili uključeni", rekao je Vildoza.

Navijači su imali posebnu proslavu za njega i Fakunda Kampaca i poslije polufinala su im pjevali "Argentina, Argentina", tako je bilo i posle finala. Tu su bile i zastave. "Publika je fantastična, mnogo mi se to dopalo. Mi smo baš, baš, daleko od kuće, ponekad je ovako nešto potrebno, osjetili smo ljubav, osjećamo to na svakom meču. Baš je bilo posebno, hvala im."

Pitali su Luku i o tome kako reaguje na srpsku muziku i hoće li sa Fakundom imati neku posebnu vrstu proslave. "Ne razumijem ni riječ pjesama, samo plešem. Gledam kako ostali igraju i pratim taj ritam. Kada osvojite nešto, morate malo da proslavite, pridružićemo se saigračima."

Imaće sada nekoliko dana za odmor i pripremu utakmice protiv Albe koja se igra u petak (19 časova). "Dobili smo prošlu utakmicu u gostima, sada igramo kod kuće. Nadam se da možemo da pobijedimo."

Za kraj je uporedio Kup Radivoja Koraća sa španskim Kupom kralja u kom je igrao sa Baskonijom. "Postoje razlike, tamo ima više timova i vjerovatno je malo teže zbog toga. Ovdje je posebno težak meč sa Partizanom, protiv Mege smo odradili svoj dio posla", zaključio je Vildoza.

Pogledajte

02:43
Luka Vildoza o kupu i srpskoj muzici.
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pogledajte i kako je Zvezda proslavila titulu:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC