• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Pešić PODIGNE TON, SVE STAJE! Srpski centar stao pred kamere, pa čuo zvuk PIŠTALJKE - samo je podigao ruku! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić na šaljiv način pokazao autoritet na otvorenom treningu za medije nacionalnog tima Srbije pred susrete sa selekcijama Grčke i Velike Britanije.

 Svetislav Pešić prekinuo izjavu Dušana Ristića Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić/MN Press

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić na šaljiv način pokazao autoritet na otvorenom treningu za medije nacionalnog tima Srbije pred susrete sa selekcijama Grčke i Velike Britanije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Reprezentativci su davali izjave za medije, a selektor je to u jednom momentu prekinuo. Dunuo je u pištaljku i to u trenutku dok je Dušan Ristić bio pred kamerama.

"Kari" je sjedio pored terena i čekao svoj red da priča sa medijima, a onda je ustao, dunuo u pištaljku i uzviknuo "kraj, gotovo je". Ristić se istog trenutka okrenuo, pogledao ka selektoru i onda je podigao ruku u znak izvinjenja. "Izvnite, moram da idem", izgovorio je Dušan i otišao u svlačionicu, a za to vrijeme je Pešić koračao ka novinarima.

Prije prinudnog odlaska Dušan je stigao da odgovori i na par pitanja novinara. Srbiji je dovoljna jedna pobjeda u mečevima protv Grčke i Velike Britanije da bi izborila plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Spremamo se svi samo za tu jednu utakmicu protiv Grčke, u nju ćemo da uđemo maksimalno spremno. Grci su već obezbijedili plasman na Svjetsko prvenstvo i njihov roster je sastavljen od dosta mladih igrača, ali i pored toga smatram da se oni sigurno neće tek tako predati i dopustiti nam da igramo lako već će se pokušati nametnuti svom selektoru za neke dalje utakmice. Očekujemo jednu tvrdu utakmicu protiv protivnika koji će biti motivisan, ali kao što sam rekao ne razmišljamo o tim kalkulacijama, već jednostavno samo da pobijedimo tu prvu utakmicu pa ćemo vidjeti kako ćemo dalje."

Zatim je nastavio o značaju pobjede u Atini, jer bi tako završili cijeli posao oko plasmana i narednu utakmicu dočakali rasterećeniji:

"Pa sigurno, mislim da je to i cilj, da se što prije obezbijedi, da budemo sto posto kvalifikovani na Svjetsko prvenstvo jer onda će biti nadam se lakše."

A onda je uslijedio poziv selektora Pešića, pa je Ristić je morao da se udalji i pridruži se svojim saigračima.

Reprezentacija Srbije će za ovu utakmicu biti uskraćena usluga naših igrača iz Evrolige, dok će igrači moskovskog CSKA Nikola Milutinov i Dejan Davidovac biti u obavezi da se vrate u klub odmah po završetku utakmice sa Grčkom.

Pogledajte

01:01
Dušan Ristić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC