• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neviđena eksplozija u NBA - prvo ubacio 60, a sad 71 poen: On je najveći ubica u ligi, kad se zapali sve ruši!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kada Demijan Lilard uđe u "crveno", nema stajanja. Sada je ubacio 71 poen!

 Demijen Lilard ubacio 71 poen Izvor: Profimedia

U večeri kada je Nikola Jokić upisao još jedan tripl-dabl, vidjeli smo i nevjerovatno izdanje Demijana Lilarda. Plejmejker i prvi igrač Portland Trejlblejzersa ubacio je čak 71 poen u pobjedi nad Hjustonom 131:114. Nevjerovatni Lilard je postigao 13 trojki, šutirao je slobodna bacanja 14/14, a uz sve to je dodao 6 skokova i 6 asistencija. Koliko je bio dominantan govori i podatak da je poslije njega najefikasniji na terenu bio turski centar Alperen Šengun sa 17 poena. 

Postali su sve učestaliji ovakvi mečevi u NBA, pa se tako sjećamo kako je nedavno Donovan Mičel ubacio 71 poen Čikago Bulsima, a sam Demijan Lilard je prije tačno mjesec dana skoro bez promašaja iz igre imao 60 poena u meču sa Jutom. Sada je ponovo briljirao i vodi svoj tim ka sve boljem mjestu u plejofu.

Klivend je nastavio da bježi konkurentima za posljednje mjesto na Istoku koje nosi prednost domaćeg terena pa je tako savladao Toronto 118:93. Prije svega je odlična odbrana donijela pobjedu Kavsima, ali opet je sjajni MIčel sa 35 poena 6 skokova i 4 asistencije bio ključna figura. Džeret Alen je ubacio 23 poena uz 11 skokova dok je sa druge strane raspoložen bio samo Paskal Sjakam sa 25 poena. 

Sakramento Kingsi su opet odigrali meč sa ogromnim brojem poena i pobijedili su Oklahoma Siti 124:115. Potvrdili su da će se sa Memfisom, Finiksom, Klipersima i Dalasom do kraja boriti za drugo mjesto Zapada, a sada je Dearon Foks sa 33 poena i 8 skokova bio prvo ime ekipe. Kod Oklahome koja je opet bila bez Alekseja Pokuševskog samo je Ajzea Džo sa 24 poena ostavio dobar utisak. 

Aktuelni šampioni takođe nisu posustali pa je Golden Stejt bio bolji od Minesote 109:104. Klej Tompson je ubacio 32 poena, Donte Divićenco 21 i Voriorsi su pokazali da mogu da pobjeđuju i bez Stefa Karija. Kod Timbervulfsa centar Naz Rid je imao 30 poena i 9 skokova, ali nije to mnogo pomoglo ovom timu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC