• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JANISOV BRUTALAN NAPAD NA JOKIĆA - "TAKAV U FINALE?" Otišao na televiziju, isprozivao Srbina, a publika u transu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Grčki košarkaš "pecnuo" kolegu iz Srbije, a zatim i još jednu veliku zvijezdu.

 Janis Adetokunbo isprozivao Nikolu Jokića zbog izgleda Izvor: Twitter/TheNBACentral/Printscreen

Već godinama su među najboljim igračima NBA lige, a sada je jasno da specifičan odnos imaju i van terena. Grčki košarkaš Janis Adetokunbo, najbolji igrač Milvoki Baksa, gostovao je u jednoj američkoj televizijskoj emisiji, gdje je imao specifičan zadatak koji je sproveo u djelo na pravi način. Od njega se očekivalo da isproziva kolege iz lige, a prvo je to uradio sa Nikolom Jokićem!

Grk je "pecnuo" momka iz Sombora na račun njegovog fizičkog izgleda, odnosno kilograma koji mu uopšte ne smetaju da dominira NBA ligom. Ovog puta nije bilo riječi o bureku i gaziranim pićima, Janis je pomenuo samo čuveni američki lanac brze hrane.

"Džokeru, kako ćeš se plasirati u finale NBA kada izgledaš kao da jedva možeš da prođeš kroz Burger King", rekao je Janis, a odmah zatim dodao: "Jokiću, volim tvoju igru". To je bilo dovoljno da se primijeti kako momci sa po dvije MVP titule u NBA ligi nisu u lošim odnosima, već da je sve dio scenarija emisije u kojoj je gostovao grčki košarkaš.

Voditelj je od Janisa Adetokunba zahtijevao da pecne Kevina Durenta i Lebrona Džejmsa, što je on uradio samo polovično.

"Nastavljaš da dolaziš u super-timove da osvojiš NBA titulu. Šta kažeš na to da izađemo jednom zajedno da te naučim kako da brineš o svom timu. KD, ti si jedan od najboljih poentera ikada. Poštujem tvoju igru, već 15 godina si uzor mnogima i bio si moj omiljeni igrač dok sam odrastao", ispričao je Adetokunbo, prije nego što je prešao na "Kralja" i samo ga nahvalio "Lebrone, volim tvoju igru, čovječe. Ti si kralj s razlogom, GOAT, oborio si rekord po poenima, nastavi da radiš šta radiš."

Najbolji igrač Milvokija otkrio je tokom ove emisije da ima i sjajan smisao za humor i da ne moraju uvijek da budu u prvom planu njegove vještine na terenu. A kada smo kod njih, svima je jasno da je Janis Adetokunbo trenutno jedan od najboljih igrača na svijetu. Dvostruki MVP NBA lige već godinama je lider Milvokija, koji je među najozbiljnijim timova u takmičenju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC