• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee nije razočaran neigranjem u plej-ofu: Bili smo previše nervozni i to mi se ne sviđa

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako je Igokea m:tel savladala SC Derbi, nije uspjela da to učini sa potrebnih minimum sedam poena razlike, tako da neće učestvovati u doigravanju za šampiona ABA lige.

 Vladimir Jovanović Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Igokei m:tel bila je potrebna pobjeda protiv SC Derbija i do nje je došla minimalno (75:74), ali nije uspjela da ostvari trijumf izražen sa bar sedam poena razlike, kako bi ostala u trci za plasman u plej-of.

Ovako su gosti uspjeli da se odbrane i uprkos porazu u Laktašima sačuvaju osmu poziciju, pa će igrati u doigravanju za šampiona ABA lige.

"Čestitam protivniku na stvarno dobroj igri. Oni su došli ovdje da pobijede ili da ne izgube sedam razlike i na kraju su to ostvarili. Čestitam im na prolasku u plej-of. S druge strane, mislim da smo mi uradili dobar posao. U šest utakmica ostvarili smo pet pobjeda, htjeli smo danas da pobijedimo sa dovoljnom razlikom i probamo da zavisimo od sebe u posljednjem kolu, odnosno da zadržimo šanse za najboljih osam. Međutim, nismo uspjeli, ali smo pobijedili", rekao je trener "igosa" Vladimir Jovanović.

On je naglasio da je njegova ekipa djelovala izuzetno nervozno, imala je veoma loš šut sa linije penala i sve to onemogućilo ih je da slave izraženijom razlikom.

"Bili smo previše nervozni i to mi se ne sviđa. Na kraju nismo zaslužili bolji rezultat zbog ovih 8/22 sa linije penala, 36 odsto što je poražavajuće, posebno na domaćem terenu. Moram da istaknem da smo imali jako tešku nedjelju, sa sedam-osam igrača na treningu, gdje su nam se dva juniora priključila tek juče zbog obaveza sa juniorskim timom i bilo je teško pripremati se za ovu utakmicu. Uspjeli smo da pobijedimo, čestitam momcima na tome", dodao je Jovanović, koji očigledno nije bio previše nezadovoljan nakon neuspjeha u borbi za plej-of, s obzirom da je Igokea m:tel bila na začelju tabele donedavno, tako da se opstanak na Jadranu može smatrati uspjehom.

Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Zabilježio je Jovanovićev tim pet pobjeda na posljednjih šest mečeva, sa samo je lider Partizan uspio da ih savlada. Do kraja će Aleksandrovčani odigrati i zaostali meč sa Mornarnom u Baru 23. aprila, nakon čega slijedi borba za šampionsku titulu u Prvenstvu BiH.

"Imamo još jednu utakmicu u Baru, moramo da se pripremimo, da o tome razmišljamo, a onda nam slijede obaveze u domaćem prvenstvu, gdje treba da pokažemo svoj kvalitet i opravdamo ulogu favorita", zaključio je Jovanović.

Igokea m:tel je na desetoj poziciji sa učinkom od 10 pobjeda i 15 poraza, a ukoliko uspije da savlada Mornar, mogla bi da napreduje za jedno mjesto.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC