• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PETRUŠEV IDE IZ ZVEZDE SAMO POD JEDNIM USLOVOM! Miško se oglasio: Smijali su nam se, pitali nas ko je on

Autor Haris Krhalić

Menadžer košarkaša Zvezde objavio sve o planovima svog klijenta za sljedeću sezonu

 Ražnatović o Petruševu Izvor: MN PRESS

Mladi centar Crvene zvezde Meridianbet Filip Petrušev (23) ostaće i sljedeće sezone ako ne bude otišao u NBA ligu, rekao je njegov menadžer Miodrag Ražnatović u intervjuu za grčki medij "SDNA". Perspektivni centar bio je jedan od najboljih igrača u timu Duška Ivanovića ove evroligaške sezone, prosječno je postizao 10,7 poena, uz 5,2 skoka i uz atraktivna zakucavanja i 35 odsto pogođenih šuteva za tri, potvrdio da zaista ima sve što je potrebno da svoj talenat prenese i na najjače evropsko takmičenje.

U Zvezdu je došao prošlog ljeta poslije teške sezone u Anadolu Efesu, u kojem nije imao ni ulogu, ni minute, a Miško Ražnatović najavio će da će Filip i sljedeće sezone biti crveno-bijelih, pod uslovom da zajedno ne nađu način da realizuju igračev krajnji cilj - odlazak u SAD.

"Prvog dana kada sam upoznao Filipa i njegovu porodicu, postavili smo cilj - da nađemo za njega garantovani ugovor u NBA ligi. I odlično smo počeli. Nije bio tako sjajan na koledžu, pa je došao i postao MVP ABA lige. Uz to, bio je i odabran na draftu. Ali to nije bilo dovoljno da mu garantuje ugovor. Sljedeći korak poslije toga bio je Efes, šampion Evrope. Sezona u tom timu niije bila dobra. Poslije toga je došao u Crvenu zvezdu i ova sezona je veoma dobra. Nisam bio za to da on igra i na poziciji krilnog centra, ali čini se da je Duško bio više u pravu od mene. Pokazalo se da to odgovara Filipu i da može da bude dobro i za njega u NBA ligi, takođe", rekao je Ražnatović.

"On nije samo centar, on igra i na poziciji 'četiri', šutira sa samopouzdanjem, atleta je... Vjerujem da je spreman. Vjerujem u to veoma, do te mjere da ne razmatram evropske ponude za njega čitavog ljeta. Ako ne potpiše u NBA ligi do ljeta, onda će prije svega poslušati ponudu Crvene zvezde, jer mu se zaista sviđa okruženje ovdje. Zapravo, neću ni razmatrati ponude iz Evrope. Mislim da će Filip sljedeće sezone biti u NBA ligi, a ako ne, onda će naravno biti u Crvenoj zvezdi. Naravno, ovo se mnogima neće svidjeti, ali to je realnost", dodao je on o bivšem studentu Gonzage

Ražnatović je otkrio da je ljetos nudio Petruševa i čelnicima Panatinaikosa, ali da su ga odbili. "Na primjer, jako sam 'gurao' da se to dogodi, jer smo znali situaciju u Srbiji i željeli smo radije da igra u inostranstvu, iako se sviđao i Crvenoj zvezdi i Partizanu. A (u Panatinaikosu) su nam se smijali i šalili, u stilu: 'Ko je Petrušev?".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC