• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Pao i Bostonov domaći teren

Boston - Detroit 97:103, za izjednačenje u finalu Istoka. Seltiksi posle devet pobeda kod kuće u plej-ofu konačno primorani da pobede i u gostima.

 NBA: Pao i Bostonov domaći teren Izvor: MONDO

Detroit Pistonsi razbili su famu o nepobedivosti Boston Seltiksa na njihovom parketu!

Ričard Hamilton postigao je 25 poena, a "klipovi" su trijumfom sa 103:97 izjednačili na 1:1 u finalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije.

Naredna dva meča biće odigrana u Detroitu, u subotu i ponedeljak. Boston, koji je u plej-ofu do juče imao skor 9-0 kod kuće i 0-6 u gostima, sada će morati da dobije najmanje jednu utakmicu na strani. Inače, ništa od finala...

"Biće luda atmosfera, jedva čekamo da se vratimo kući. Navijači će nam dati veliku podršku, na nama je da zadržimo stečenu prednost", izjavio je Hamilton.

Svi članovi prve petorke Detroita imali su dvocifren učinak, kao i rezervni plejmejker Rodni Staki. Niko, ipak, nije bio važniji od startnog "pleja" Čonsija Bilapsa, koji je nanizao 19 poena i sedam asistencija, nakon što je u prethodnom meču ostao potpuno nezapažen.

Kod Seltiksa se posle nekoliko nedelja "probudio" Rej Alen. Sjajni strelac ubacio je 25 koševa uz vrlo dobar procenat šuta iz igre, ali taman kada je ušao u seriju, morao je na klupu zbog problema sa ličnim greškama.

"Više bih voleo da smo pobedili, a da ja sada sedim i ponovo pričam kako me ništa nije htelo. Nisam se nikada brinuo za svoj šut. Znao sam da ću jednom morati da počnem da pogađam", skrušeno je prokomentarisao Alen.

Pol Pirs zabeležio je 26 poena, Kevin Garnet 24 poena i 13 skokova, a mladi Radžon Rondo stao je blizu "tripl-dabla" sa deset koševa, devet uhvaćenih lopti i osam asistencija.

U ostatku tima niko nije postigao više od četiri poena i upravo je slab učinak igrača iz drugog plana koštao Boston pobede.

"Bio sam uveren i rekao sam mnogo puta da ćemo u jednom trenutku morati da pobedimo na gostujućem parketu. Do sada smo se provlačili, ali sada moramo to da uradimo ako stvarno želimo da postanemo šampioni", rekao je trener Seltiksa Dok Rivers.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC