• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija došla nakon Jokićevog meča! Košarkaš gađao stolicama obezbjeđenje, podivljao zbog poraza (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veliki problemi za Minesotu čiji košarkaš je sada pod policijskom istragom zbog incidenta u Denveru.

 Edvards izgubio od Jokića pa gađao obezbjeđenje Izvor: Profimedia

Nikola Jokić uspio je da sa Denverom prođe prvu plej-of rundu protiv Minesote (ukupan rezultat 4:1), međutim čini se da je to ostavilo posljedice po igrače "vukova" koji su očekivali daleko više... Vidjeli smo već "divljanja" njihovih igrača, prije svih Gobera i Andersona, međutim poslije petog meča u seriji u centru pažnje je mladi Entoni Edvards čije ponašanje čak istražuje i policija i prijeti mu velika kazna.

Prema informacijama medija iz SAD, izvori istrage tvrde da je Edvards poslije meča uzeo stolicu i njome je udario jednog od radnika obezbjeđenja, da bi potom pokupio drugu - i bacio na drugog radnika obezbjeđenja. Obojica su zadobila povrede i zbog toga su odlučili da podignu tužbu protiv Edvardsa.

Odmah poslije meča u Denveru pozvana je policija da sačini zapisnik i čini se da će Edvards platiti zbog nervoze. Minesota je "pala" tek u produžetku i čini se da je to Edvardsu veoma teško palo pošto je prvi izjurio sa terena i otrčao u tunel. A tamo je i došlo do incidenta jer radnici obezbjeđenja nisu ništa skrivili "Mravu", nego je u naletu bijesa na njih bacao stolice i povrijedio ih, međutim stepen povreda nije poznat. Po pojedinim izvorima, u pitanju su čak žene koje rade u obezbjeđenju.

Podsjetimo, Edvards je bio najbolji igrač Minesote u ovoj seriji, ali je promašio odlučujući šut za pobjedu, pa mu sada prijeti 18 mjeseci zatvora i novčana kazna. U međuvremenu je i Minesota potvrdila da se vodi istraga protiv njihov igrača, ali ne žele ništa više da komentarišu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC