• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad je čuo pitanje, Janis se uhvatio za glavu! "Brate, to si me pitao i prošle godine... A Džordan?!" (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Grčki superstar Janis Adetokunbo se iznervirao zbog toga što je sezona Milvokija ocijenjena kao neuspješna.

 Janis Adetokumbo pobjesnio na novinara Izvor: Twitter/cjzero/Screenshot

Milvoki je najneprijatnije iznenađenje sezone u NBA ligi pošto je poslije odličnog ligaškog dijela, u kome su imali najbolji skor, eliminisan već u prvoj rundi plej-ofa. Bakse je srušio Majami i to zahvaljući nevjerovatnom Džimiju Batleru koji je ponovo pokazao da je najbolji kada je najteže (42 poena), dok ni oporavljeni Janis Adetokunbo nije mogao sam da izvuče svoj tim iz provalije (38 poena i 20 skokova).

Tako je jedan od trojica kandidata za MVP nagradu dobio "šamar karijere", pa nije iznenađenje što je prvo pitanje novinara na konferenciji posle utakmice bilo da li je čitava sezone sada neuspješna zbog poraza u prvoj rundi plej-ofa. I to se nimalo nije dopalo superstaru iz Grčke...

"O moj Bože...", rekao je teatralno Janis Adetokunbo i uhvatio se za glavu: "Pitali ste me isto pitanje i prošle godine, Eriče. Da li vi svake godine dobijate unapređenje na vašem poslu? Ne, tako je. Tako da, ako svaka godina koju radite i ne dobijete unapređenje - da li je to za vas neuspjeh? Svake godine radite da biste nešto postigli, a to je da napredujete, starate se o svojoj porodici... Nije to neuspjeh, to su koraci ka uspjehu".

"Majkl Džordan je igrao 15 godina, a osvojio je šest titula. Da li je ostalih devet neuspjeh? To hoćeš da mi kažeš? Pitam te... Zašto mi postavljaš to pitanje, pogrešno je! Nema neuspjeha u sportu. Ima dobrih dana, ima loših, nekada je tvoj red, nekada nečiji tuđi. Ove godine će neko drugi da osvoji titulu".

Janis Adetokunbo je rekao da je sada pred njegovom ekipom da se "resetuje" i da naredne sezone bude bolji nego što je ove sezone, dodavši da uopšte ne gleda na deset dana "loše košarke" kao katastrofu kao što to drugi vide.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC