• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel sigurna i ubjedljiva u prvom meču četvrtfinala plej-ofa: Sparsi lako savladani u Laktašima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandrovčani protiv Sarajlija poveli 1:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa za šampiona BiH. Drugi meč u Sarajevu 29. aprila.

 Igokea m:tel pobijedila Spars 77:54 u prvom meču četvrtfinala plej-ofa Izvor: Igokea m:tel/Marija Vuruna

Košarkaši Igokee m:tel ubjedljivom pobjedom počeli su plej-of za šampiona BiH.

U Laktašima su lako savladani sarajevski Sparsi, pa će Aleksandrovčani već za dva dana imati priliku da se plasiraju u polufinale.

IGOKEA M:TEL - SPARS 77:54 (17:16, 27:14, 21:10, 12:14)

Nakon izjednačene prve četvrtine, "igosi" su u drugom i trećem kvartalu "dodali gas", te su ova dva perioda igre riješili ubjedljivo u svoju korist 27:14 i 21:10. Četvrta četvrtina bila je rutinsko odrađivanje posla, pa je Igokea m:tel na kraju trijumfovala 77:54.

Čak 11 od 12 igrača Igokee m:tel kojim je Vlada Jovanović danas dao šansu upisalo se u strijelce. Jedino je Velibor Milovanović bio bez poena, dok je najefikasniji sa 11 poena bio Nikola Marić, dok su ostali igrači ravnomjerno raspodijelili bodove. Dvocifren učinak u gostujućem timu imali su Haris Ćurevac (20 poena) i Miloš Vraneš (15).

U polufinale plej-ofa već su se plasirali košarkaši Širokog, koji su i u drugom meču bili ubjedljivi protiv Slavije (97:64), pa će u duelu za finale igrati protiv bolje iz dvoboja Borac - Leotar. Banjalučani vode 1:0 u seriji, a drugi meč u Trebinju igra se 29. aprila.

"Majstoricu" su izborili igrači Bosne. Sarajlije su bile bolje od Budućnosti 92:87, pa je rezultat u četvrtfinalnoj seriji 1:1. Odlučujući meč na programu je za vikend u Bijeljini, nakon čega će biti poznati ko će u polufinalu odmjeriti snage sa pobjednikom duela Igokea m:tel - Spars.

Široki je bio ubjedljiv u gostima kod Slavije (64:97) i s ukupnih 2-0 izborio plasman u polufinale play-offa, gdje čeka boljeg iz duela Borca i Leotara (Banjalučani su dobili prvi meč).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC