• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretukao sam ga na treningu, sad hoće da mi polome noge! Amerikanac ne smije da izađe iz kuće!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati američki košarkaš Dvejn Bejkon napustio je Panatinaikos i za njim je ostao (očekivani) haos.

 Dvejn Bejkon pretukao saigrača iz Panatinaikosa Izvor: MN PRESS

Američki košarkaš Dvejn Bejkon (27) dobio je otkaz u Panatinaikosu nakon što je ostavio haos za sobom. Košarkaš, koga trener Dejan Radonjić nije htio, potukao se na treningu sa saigračem Lefterisom Mancukasom (19) i to je priznao. "Pretukao sam Mancukasa jer me je provocirao", rekao je problematični krilni igrač u obraćanju pratiocima na Instagramu.

On je rekao i da je Panatinaikos stavio pripadnike klupskog obezbjeđenja ispred njegove kuće, uz prijetnju da će mu "polomiti noge" ako izađe. "Stavili su mi obezbjeđenje ispred kuće i rekli su ljudima koji stoje ispred mojih vrata da mi slome noge ako napustim kuću. Sve ovo zbog toga što smo izgubili utakmicu, kao da je to samo moja krivica, a ne čitavog tima", rekao je on.

"Došli su u svlačionicu i prijetili nam. Stavili su obezbjeđenje ispred moje kuće, kao i ispred kuća Parisa Laija i Derika Vilijamsa. Bilo je dosta sranja. A i pored toga nisam prestajao da igram, uprkos problemima, povredama, svemu!", kazao je u dahu bivši košarkaš Šarlot Hornetsa, Orlanda i Monaka.

"Postizao sam 17 poena po utakmici, najviše u ekipi i više za bar poen od prvog sljedećeg. Brate, prestanite da vjerujete svemu što čujete. Morao sam da prođem kroz mnogo s**nja tamo. Iskreno, j**e mi se za to što ću ranije otići kući. I dalje dobijam svoj novac. Recite grčkim novinarima za to", dodao je Bejkon.

Panatinaikos je odmah reagovao na njegove riječi. "Četiri mjeseca smo pokušavali da ga sačuvamo, kao i da sačuvamo reputaciju tima u situacijama koje ranije nismo doživjeli. Nažalost, morali smo da raskinemo naš sporazum sa igračem koji nikad nije poštovao tim, pravila, svlačionicu. Tim je vođen određenim internim pravilima koje se tiču noćnih izlazaka, korišćenja alkohola, nedozvoljenih supstanci, poštovanja rasporeda, nasilja i svega što se tiče svakodnevnog života. Nema prostora za nekoga da ne poštuje Panatinaikos i njegove vrijednosti", poruka je iz Panatinaikosa.

Klub je naveo da je obezbjeđenje postavljeno samo da bi ga sačuvalo od prijetnji koje su mu noćima upućivane i da bi osiguralo da mu se ništa loše ne dogodi. Takođe, Panatiniaikos tvrdi da nema obezbjeđenja ispred kuća Parisa Lija i Derika Vilijamsa.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC