• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOĆU DA BUDEM KAO ŽELJKO OBRADOVIĆ! Ataman se javio i skroz PROMIJENIO PLOČU: Sve je istina za Beograd!

Autor Dragan Šutvić

Iako je sve prvo bilo demantovano, sada je Ergin Ataman priznao da je pričao sa gazdom Panatinaikosa u Beogradu i želi posao.

 ataman pregovarao sa panatinaikosom Izvor: MN PRESS

Sve su prilike da će turski trener Ergin Ataman ovog ljeta napustiti Efes i otpočeti novu epizodu u svojoj trenerskoj karijeri, a čini se da će to biti u Atini. Odavno se već priča da je Ataman pregovarao sa Panatinaikosom u Beogradu, što je naravno brže-bolje odmah demantovano, ali sada posle zaustavljanja Efesa u Evroligi - čini se da se i Turčin otvorio i počeo da priprema teren za odlazak u Grčku.

U intervjuu za grčki "Live Sports" sada je potpuno "promijenio ploču" i potvrdio je da je razgovarao sa Panatinaikosom o potencijalnom angažmanu, dodavši čak da ima i dobar osjećaj da će posao biti zaključen, što je skroz u suprotnosti sa izjavama dvije strane prije nekoliko nedjelja.

"Istina je da smo pričali i jedino što mogu da vam kažem je da imam dobar osjećaj povodom toga. Imali smo iskrene razgovore i sve što mogu da kažem da na osnovu povratne informacije koju sam dobio - mogu da budem optimista. Mogu i da kažem da ako budem napuštao Efes, Panatinaikos će biti za mene prva opcija", naglasio je Ergin Ataman koji je tako jasno stavio do znanja Dimitrisu Janakopulosu da ne traži drugo rješenje poslije njega.

"Ako budem došao u Panatinaikos, želim da budem njihov novi Željko Obradović", dodatno je naglasio Ataman poželivši naravno da osvoji pet pehara Evrolige sa "zelenima", što će se jako teško desiti.

Podsetimo, Ataman je od 2017. godine na klupi Efesa i sa ovim turskim klubom je bio dvostruki uzastopni prvak Evrope (2021. i 2022. godine). Prethodno je vodio Galatsaraj, Bešiktaš, Montepaski... Nakon posljednje utakmice sa Efesom u Evroligi izjavio je da osjeća da je ovo "kraj puta" za dvije strane.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC