• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"TO ŠTO SE PRIČA O BEOGRADU NIJE ISTINA!" Procurila košarkaška "bomba", odmah se javio Ataman!

Autor Dragan Šutvić

Turski trener Ergin Ataman je navodno postigao dogovor sa Panatinaikosom, ali se poslije pojave ove informacije oglasio i demantovao.

 ergin ataman demantovao da ide u panatinaikos  Izvor: MN PRESS

Grčki mediji lansirali su ekskluzivnu informaciju da bi Ergin Ataman mogao da preuzme Panatinaikos pošto je navodno prije četiri dana u Beogradu održan tajni sastanak. Na njemu je agent Miško Ražnatović okupio vlasnika "zelenih" Dimitrisa Janakopulosa i novog sportskog direktora Sanija Bećirovića i iznijeli su ponudu Erginu Atamanu koja mu se dopala, uz izuzetak finansijskog dijela koji bi trebalo da bude "pojačan".

Međutim, informaciju su odlučno demantovali iz Panatinaikosa, a potom se javio i Ergin Ataman lično, kako bi objasnio da uopšte nije bilo nikakvog sastanka u Beogradu. Naravno, to je i očekivano, s obzirom da je kraj sezone daleko, a čini se da će Ataman sigurno završiti započeto u Efesu i potom možda potražiti novi izazov.

"Moje misli su trenutno usmjerene samo na derbi protiv Fenerbahčea koji se igra 6. aprila, kao i na preostale mečeve sa Efesom u Evroligi i prvenstvu Turske. Biće to važne utakmice za oba tima. Želimo da dobijemo derbi kako bismo povećali sopstvene šanse za plasman u četvrtfinale Evrolige", kazao je Ataman za agenciju "Anadolija", međutim teško da će priče o njegovom odlasku da utihnu poslije demantija.

Previše detalja sa sastanka u Beogradu je "procurilo" u javnost da bi se tek tako prešlo preko činjenice da ga želi Panatinaikos, pa ćemo u idućim danima sigurno saznati da li je rekao "da" na ponudu Dimitrisa Janakopulosa.

Podsjetimo, Ataman već šest godina radi u Efesu i sa ovim klubom je dvostruki uzastopni prvak Evrope. Međutim, ova sezona nije ispunila očekivanja i čini se da su se svi igrači polako zadovoljili i da ne uživaju u košarci kao nekada, što je možda slučaj i sa Atamanom.

A možda je Panatinaikos baš taj izazov koji čeka, pošto su dugo u košmarima i treba im neko da ih probudi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC