• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KO ĆE DA IGRA PROTIV PARTIZANA? NEMAM POJMA! Ergin Ataman: Vasa Micić mi rekao da neće na teren, ali nije me odbio

Autor Haris Krhalić

Ergin Ataman o velikim problemima Efesa pred meč protiv Partizana

 Ataman o Vasi Miciću Izvor: MN PRESS

Trener Efesa Ergin Ataman ukazao je na ogromne probleme poslije ubjedljivog poraza od Makabija. On je govorio o povređenim igračima i upozorio na to da će zdravstveno stanje nosilaca igre praktično uništiti sezonu njegove ekipe, sa posebnim akcentom na duele protiv Reala i Partizana naredne sedmice.

"Sljedeće nedjelje očekuju nas dvije veoma bitne utakmice. Nismo potpuno udaljeni od plej-ofa u ovom trenutku i imamo još četiri utakmice kod kuće. Bez obzira na to, tražili smo od Košarkaškog saveza Turske da nam odloži utamicu u nedjelju i to nije prihvaćeno. U nedjelju ćemo igrati prvenstveni meč protiv Bahčešehira, a onda u utorak odloženi meč protiv Reala, a onda igramo utakmicu protiv Partizana. Iskreno, ne znam u ovom trenutku u kakvom sastavu ćemo nastupiti u tim mečevima", rekao je poslije poraza Ergin Ataman.

On je govorio i o Vasiliju Miciću, povređenom srpskom asu koji je nastupio ovog petka protiv Makabija iako je nedjeljama bio odsustan zbog problema sa koljenom. "Micić nije trenirao sa nama pet sedmica. Zapravo, ne bi danas ni igrao, ali prošle noći pitao sam ga (da igra), jer je utakmica bila veoma važna. Rekao je 'ne želim da igram, a da nisam ni otišao na trening', ali nije odbio moj zahtjev. Nažalost, on uopšte nije spreman", rekao je Ataman o plejmejkeru koji je igrao manje od 10 minuta.

Slično teška situacija je i sa Šejnom Larkinom, koji se vratio na parket nakon što je u srijedu takođe propustio gostovanje Zvezdi zbog povrede.

"Larkin je u ponedeljak bio u bolnici, sumnjalo se da ima upalu slijepog creva. Nakon dva dana u bolničkoj sobi, otpušten je iz bolnice u četvrtak. Kao što znate, nije ni otputovao u Beograd na utakmicu. Psihološki, takođe nije bio u stanju da igra, ali tražili smo od njega da nastupi. I igrao je".

I Rodrig Boboa igrao je uprkos povredi koju je zadobio u završnici meča Crvene zvezde i Efesa.

"Boboa je doživio ozbiljnu povredu skočnog zgloba u poslednjih 4-5 minuta meča protiv Zvezde. Ipak, takođe je rekao da želi da igra zbog značaja utakmice, ali je obnovio povredu u prvom dijelu meča i mislim da je pogoršao stanje. Micić je samostalno radio pet nedjelja ali ima problem sa koljenima. Očekujemo ga da igra svake nedjelje, ali ne može da dostigne taj nivo. Najveće iznenađenje, naravno, bila nam je Larkinova upala slijepog creva početkom nedjelje. Zbog toga je ogroman teret prebačen na llajdžu Brajanta i Vila Klajburna", dodao je Ataman.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC