• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijatelju, to me uopšte ne interesuje! Novinari insistirali, Nikola ih iskulirao: "Biću tada na bazenu"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić je na konferenciji za medije pričao o MVP nagradi, Finiksu, plej-ofu...

 Nikola Jokić o MVP nagradi i Finiksu Izvor: Profimedia

Nikola Jokić se poigrava u NBA ligi. U pobjedi protiv Finiksa (97:87) dao je 39 poena, imao 16 skokova, 5 asistencija i donio je Denveru vođstvo od 2:0 u seriji. Poslije meča pojavio se na konferenciji za medije gdje je novinare posebno zanimalo jedno pitanje.

Za razliku od predstavnika "sedme sile" koji su uporno pokušavali da dobiju od Nikole odgovor oko MVP nagrade koja će biti dodijeljena u utorak, srpski centar nije bio pretjerano zaintersovan. "Tako je kako je, stvarno ne razmišljam o tome, imam nula interesovanja za tu temu", počeo je Jokić.

Nisu novinari odustajali, probali su na sve načine da ga "uvuku" u temu. "Prijatelju, stvarno o tome ne želim da pričm, da li ću dobiti ja ili neko drugi..."

Nagrada će biti dodijeljena u noći između utorka i srijede po srpskom vremenu (oko jedan posle ponoći), a tada će u Denveru biti 17 časova. "Nadam se da će biti sunčan dan i da ću biti na bazenu u to vrijeme", nasmijao se Jokić.

Srpski centar je poslije meča imao i dirljivu scenu sa ćerkom Ognjenom. "Moja cijela famija je tu, braća su tu sa porodicom, lijepo je kada su tu i kada ti 'čuvaju leđa'".

Pričao je zatim i o meču i detaljima koji su napravili razliku. "U prvom poluvremenu su imali više skokova od nas iako smo mi igrali dobru odbranu, ne smijete timu kao što je Finiks da dajete nove posjede. U posljednjoj dionici smo im dozvolili samo 14 poena, tada se sve rješavalo. Čak i kada su oni imali prednost mi nismo dozvolili da nas to poremeti, defanziva je bila ključ."

Naglasio je da ne postoji nikakva euforija u ekipi. "Čak i prije početka serije bili smo da kažem normalni, nije bilo tu nekih dodatnih stvari i motiva i smatram da je baš to važno. Nismo dozvolili da razne priče, pritisak, da to utiče, to je najbolja reakcija."

Kevin Durent, jedan od najboljih igrača u ligi, završio je meč sa 24 poena, uz slabe procente šuta iz igre (10/27), od čega samo 2/12 za tri. "Eron Gordon, Kristijan i Brus Braun, svi kao tim moramo da čuvamo Kevina. Njega je nemoguće sačuvati u igri jedan na jedan, možda na par posjeda može, ali ne inače. Momci mu otežavaju posao, agresivni su, tjeraju ga da uzima teške šuteve", zaključio je Jokić i još jednom pohvalio saigrače.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC