• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako ne govore NBA zvijezde - Nikola Jokić je drugačiji: Dominirao, nije htio pohvale, pa otkrio ko je najbolji!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski košarkaš još jednom oduševio izjavom nakon utakmice, jer je bio veoma skroman.

 Nikola Jokić o Džamalu Mareju Izvor: Profimedia

Košarkaši Denvera vode protiv Finiksa u polufinalu Zapadne konferencije, a tim iz Kolorada do ubjedljivog trijumfa (125:107) vodila su dvojica najboljih igrača - Nikola Jokić i Džamal Marej. Nakon meča u kojem je ponovo dominirao poenterski, ali i ofanzivnim skokova kojih je sakupio više nego čitav protivnički tim.

Za to nije želio da uzima zasluge, u izjavi nakon meča bitnije mu je bilo da hvali saigrača. Nikola jokić je veoma skromno zaključio da je Džamal Marej najbolji igrač njihovog tima i da ga ekipa prati kroz plej-of u kojem denver Nagetsi planiraju da stignu do samog kraja. Ovakvu izjavu nećete često čuti od najvećih zvijezda lige, ali dvostruki uzastopni MVP je drugačijeg kova.

"Marej igra nevjerovatno, definitivno pokazuje za šta je sposoban. On je naš najbolji igrač i trenutno ga slijedimo. Donosi energiju, čvrstoću, svi ga prate i nadam se da će tako biti i dalje", rekao je Jokić novinarima u svlačionici, prije nego što su počeli da ga hvale zbog 19 skokova: "Ma većinu sam ih uhvatio nakon promašenih polaganja, ali dobro smo kontrolisali defanzivni skok. Kad god kontrolišemo taj segment igre, dobijamo utakmicu".

Sljedeću priliku za pobjedu Denver Nagetsi će imati 2. maja u ranim jutarnjim časovima, kada će ponovo na svom parketu odmjeriti snage sa Finiks Sansima. Poslije toga se serija seli u Arizonu, a plasman u finale Zapada izboriće prvi tim koji stigne do četiri pobjede u ovoj seriji. Mnogi su prije njenog početka otpisali Denver, ali Kevin Durent zna koliko je Jokićev tim moćan!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC