• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako će Denver i Jokić reagovati na ovaj tekst? Već su otpisali Nagetse i Srbina - ispadaju u polufinalu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić i Denver izgubiće od Finiksa u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige predviđaju novinari ESPN-a.

 Kako će Denver i Jokić reagovati na ovaj tekst? Već su otpisali Nagetse i Srbina - ispadaju u polufinalu! Izvor: Profimedia

Nikola Jokić i Denver izgubiće od Finiksa u polufinalu Zapadne konferencije. Tako prognoziraju novinari portala "ESPN" koji su iznijeli svoje predikcije o predstojećoj seriji Nagetsa i Sansa. U glasanju koje je objavljeno na njihovom zvaničnom sajtu, njih 12 glasalo je za tim koji predvode Kevin Durent i Devin Buker, a samo četvoro bilo je na strani sastava Majkla Melouna.

Od novinara koji su glasali za tim srpskog centra bili su Bobi Marks, Ramona Šelburn, Om Jangmisuk i Džeri Bembri, svi oni očekuju da će posljednji, sedmi meč, riješiti pitanje prolaska i da će Denver proći sa skorom 4-3. Kada su u pitanju novinari koji su glasali za Sanse, uglavnom su prognoze bile da će dobiti u seriju u šest mečeva.

Vidjeli su to i navijači Denvera koji su se dodatno naoštrili poslije ovakvih prognoza. "Iznenađen sam što je njih četvoro izabralo Nagetse. Biće baš lijep osećaj kada dobijemo ovu seriju", napisao je Mark, jedan od navijača ekipe koju predvodi Jokić. Vjerovatno će ovo da bude još jedan motiv više za Melouna i njegove izabranike. Prvi meč igra se u noći između subote i nedjelje (2.30 po srpskom vremenu), a ukoliko se zaista bude igrala "majstorica", sedmi duel na programu je 14. maja, termin još uvijek nije poznat. Prva dva duela igraju se u Denveru, naredna dva u Finiksu, a onda se domaćinstva mijenjaju naizmjenično ako se serija produži. Dalje ide tim koji prvi dobije četiri utakmice.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC